eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Малце ја запоставив играва, секој ден работам и тренирам, ама само тоа, не пратам што се случува.
Гледам некои избори, ова, она, ај објаснете ми на кратко каде да одам и за кого да гласам и што се случува периодов. :)

Јас ќе склопам нешто , значи турско и македонско знаме така?

И сега ќе гласам со двата јузери. :helou:

Малце ја запоставив играва, секој ден работам и тренирам, ама само тоа, не пратам што се случува.
Гледам некои избори, ова, она, ај објаснете ми на кратко каде да одам и за кого да гласам и што се случува периодов. :)

Одете во Anarchy Online и гласајте за bobo така нешто му е никот, кајмене победата е сигурна и не е потребно повеќе гласови.

Може да ве прашам што е ова со 2 партии? Планот беше само 1 да преземеме? Зар не сфаќате дека ако земеме 2 партии тогаш ќе се поделиме? или малку избегавте од првичниот план?

Може да ве прашам што е ова со 2 партии? Планот беше само 1 да преземеме? Зар не сфаќате дека ако земеме 2 партии тогаш ќе се поделиме? или малку избегавте од првичниот план?

Анархи онлајн нема шанси да ја земеме ќе видиме иако сакам тоа да се случи, гледате колку американци и грци има во неа кои сеуште немаат гласано .. чекаат при крајот на денот да видат дали ќе пробат Турците да ја превземат и таа партија.
Инаку не гледам причина да не земеме две партии добро е тоа до наредните избори неможат да ни земат место како претседател на партија а ќе можеме и од двете да кандидираме луѓе за конгрес.
Кога ќе дојдат пак наредни избори за претседател ќе се собереме во една партија пак ништо страшно.

Никогаш нема да ја направиме македонија, прво сите се рашетаваме по различни држави, друго не одиме по плановите , секој си прави како што сака и ништо.

И еве нешто на брзина

turkey_flag_large.jpg

Имам и друга идеја ама после таа ќе пробам да ја направам

Ова повеќе личи на Исламска Македонија него на соработка на Македонија и Турција. Боље е Турското знаме и во едно ќоше нашето знаме или пак обратно Македонско знаме а во ќоше Турското.

Пример

images

images

Нешто вакво.

Ова повеќе личи на Исламска Македонија него на соработка на Македонија и Турција. Боље е Турското знаме и во едно ќоше нашето знаме или пак обратно Македонско знаме а во ќоше Турското.

Знам лошо е ама не ми текнуваше во моментот ај ќе размислам :helou:

Пример

images

images

Нешто вакво.

Se slozvam so tebe, vaka plus ke gi zbunime i Turcite ke mislat deka i pe.....e od jug se zamsale nesto.

Se slozvam so tebe, vaka plus ke gi zbunime i Turcite ke mislat deka i pe
.....e od jug se zamsale nesto.

:pos: ЛоЛ. Не баш такви бе. Ова е само пример. Место Британското ке има Македонско или Турско тоа треба само да се размисли. :pos:

Ако ја изгубат Централна Грција (а на добар пат се да го направат баш тоа), Турците отидоа па-па.. пола економија им зависи од таа област :)

gotovo gubeme ja anarhy online a za sozdavanje makedonija mnogu tesko zatoa so edni se vo turcija drugi vo romanija treti vo indonezija po spanija nis sekade treba site zaedno na edno mesto i da odeme po dogovor

Него Централна Грција отиде. Каде на друго место во Турција има Q5 болница?

Него Централна Грција отиде. Каде на друго место во Турција има Q5 болница?

Има уште 9 саати чекајте малку гледате отпрвен беше -72.000+ а сега смалија турците и унгарците на -20.000 одприлика ќе ја одбранат ќе видите.

gotovo gubeme ja anarhy online a za sozdavanje makedonija mnogu tesko zatoa so edni se vo turcija drugi vo romanija treti vo indonezija po spanija nis sekade treba site zaedno na edno mesto i da odeme po dogovor
Очигледно не си во тек со настаните! Поради тоа шо го дознаа планот за Анархи Онлајн се преместивме во друга партија и таа веќе е презедена!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom