eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе има некој друг од македонците во војска или само јас сум???

Ме интересира што ви даваат од војската или само здружено што се борите .. инаку има македонска војска.
абе ја не сум со нишо у тек... ај некој на ПП под хитно нерка пише шо како да прам, кај сте вие... 13 левел сум... шо е најпаметно, плс

Види приватна порака ти кажав што како.

Дечки, ова е јавен форум кој го следат сите.. добро би било да се премести мислењето со листа на играчи во некој приватен дел на другиот форум. Alen_001: ќе го бришам твоето мислење, а листата ти ја праќам по ПП.

Дечки, ова е јавен форум кој го следат сите.. добро би било да се премести мислењето со листа на играчи во некој приватен дел на другиот форум. Alen_001: ќе го бришам твоето мислење, а листата ти ја праќам по ПП.

да да...добро кажано...и договарање акции,сето тоа по ПП...или пак модераторот да напрај тема за договарање,во која ке може само докажани еРеп играчи да влагаме...Македонци...

Абе чив е форумот за еМакедонија?
Зашо не ми стига меил за активација а уште сабајле се регистрирав.

Ме интересира што ви даваат од војската или само здружено што се борите .. инаку има македонска војска.
Добиваме оружје за пред борба.Попунуваме пријави и добиваме оружје што сами го произведуваме,мораме да работиме една недела во воена фирма.Бар така е во Хрватска,за другите незнам.

Види приватна порака ти кажав што како.
Добиваме оружје скоро секој ден во зависност од производството!
Платата за 4 скил во турција е 21TRY, а ние добиваме оружје од 20 TRY! Се бориме заеднички и пробуваме да стекнеме почит како војска!

Платата за 4 скил во турција е 21TRY, а ние добиваме оружје од 20 TRY! Се бориме заеднички и пробуваме да стекнеме почит како војска!

Јас за 4 скил добивам 40 плата , така да значи исто ти е ако добиваш плата 20 и за 20 оружје.

Јас зимам 60 турски пари со 4+ скил :icon_cool

Јас за 4 скил добивам 40 плата , така да значи исто ти е ако добиваш плата 20 и за 20 оружје.

Малку ама во споредба со нив, добар си.

Можда вие земате по толку ама погледнете ги сеа платите во турција ќе видите какви се !

Можда вие земате по толку ама погледнете ги сеа платите во турција ќе видите какви се !

da vistina e deka sega ima mnogu pomali plati...

inace jas si zemam 50 TRY

a denes fativ 5 skill

Абе јас работам во MACEDONIA WEAPONS, и денес никој не ми даде оружје :(

Како толкави плати зимате? Ја барам барам над 20 нигде :)

ја у русија, со 3 скилл, зеам 15руб (земав 20 али ми намалија)..а еден голд се движи од 40-50 руб зависи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom