M
marko 1996
Гостин
Пракај на ппСите што не знаат за утрешниот план за партијата нека пишат тука,ке им биде пратен ПП за планот!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пракај на ппСите што не знаат за утрешниот план за партијата нека пишат тука,ке им биде пратен ПП за планот!
Тоа е сигурно елитната војска на Америка. Во британија има 3 гранки на војската. Royal Navy е обична војска која оди во странство да се бори но е со слаби војници (јас сум во оваа :kesaНема шанси последен пат како што видов бараат најмалку левел General мислам и плус 10+ strenght. Нели гледаш колкави левели имаат сите 19+
Инаку знаете за планот утре нели ?
Сите што не знаат за утрешниот план за партијата нека пишат тука,ке им биде пратен ПП за планот!
Толку се циганчиш бе? за еден тикет?давајте тикетт плз ајде ајсшутер не биди гејич ко шо се гејциве доагјај давај ми тикеттт:love1::love1::love1::motor:
![]()
баттл хиро сум![]()
![]()
баттл хиро сум
заправо бев,сеа е некој друг![]()
Опааа лажго нели рече дека немаш пари за да ми купиш тикет бе ! пеерчее!![]()
аииии звер...али затоа сеа 36 велнес...ова си се борел со 90,си дошол 40,пак лечење и пак борење така???и така доби баттл херо или??? кој чин си??стренгт??и со кое оружје?
Опааа лажго нели рече дека немаш пари за да ми купиш тикет бе ! пеерчее!![]()