eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема шанси последен пат како што видов бараат најмалку левел General мислам и плус 10+ strenght. Нели гледаш колкави левели имаат сите 19+
Инаку знаете за планот утре нели ?
Тоа е сигурно елитната војска на Америка. Во британија има 3 гранки на војската. Royal Navy е обична војска која оди во странство да се бори но е со слаби војници (јас сум во оваа :kesa:), Royal Guard е исто обична војска но оваа не оди на мисии надвор од земјата и секогаш е во земјата и Paratroopers се елитната војска. Тие одат во странство и прават 100+ дмг на удар (за да помислат да те примат треба да правиш повеќе од 130 дмг).

Така да тоа со 10+ strength е сигурно за елитната војска на америка а не за нубската :)

давајте тикет и кажете кај да идам и провинција и држава
за да се зачленам во тО позз дуле!:smir:

и ја би дошол ако имам тикет...само шо мене ми требаат 4 тикета... два за идиње и два за враќање у америка...

Пратено ПП на сите што побаравте за утре видете:smir:

battlehero.jpg

баттл хиро сум:vozbud:

заправо бев,сеа е некој друг :)

Опааа лажго нели рече дека немаш пари за да ми купиш тикет бе ! пеерчее!:vozbud:

Опааа лажго нели рече дека немаш пари за да ми купиш тикет бе ! пеерчее!:vozbud:

сеа иам сменив злато у пари

аииии звер...али затоа сеа 36 велнес...ова си се борел со 90,си дошол 40,пак лечење и пак борење така???и така доби баттл херо или??? кој чин си??стренгт??и со кое оружје?

сеа пак иам 40 велнес си купив со 2 злато,јбг не ми се штеди.
чин Lieutenant,стренгт 6,28 q1 оружје

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom