eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Официјалниот Македонски еРепублик форум
http://www.erepmacedonia.com

Што се однесува до бесплатната работа- војниците ќе работам бесплатно , но за возврат ќе добиваат оружје со кое ќе се борат! Така побрзо ќе креваме чинови и ќе стануваме посилни!!!
Пријавуњето е во тек!
Сите заинтересирани нека се пријават на гореспоменатиот форум!

Q3 повеќето користат :jaj: ( барем ја :) )
Ама ќе работиме во Q1 фирми.1 велнес за тренинг и губиме по 1 велнес на ден со q1 леб а со q2 ќе останеме на рамо а q3 е многу скапо 60 голд.

Q3 леб јадешш???зашто???ја јадам Q1...има војни и Q5 болници и велнесот ми е најчесто 85+...
Q1 јадеш ама работиш во Q1 фирма , тренираш 1 wellness губиш секој ден имаш 40 ( пример ) се тепаш 30 се лечиш 80 работиш , тренираш 78 еднаш се тепаш 68 пак 58 пак 48 пак 38 и утре дента 39 ке имаш ти а ја ке имам 42 ( Q3 леб + q1 куќа).

wtf?se tepav,pa se lecev,pa se preseliv u druga drzava i pak se tepav,ali nejke da se izleci,ne mi pokazuva,nema hospital,a mi rekoa deka moze, plsss dajte giftovi...

izvinete za latinicava...

wtf?se tepav,pa se lecev,pa se preseliv u druga drzava i pak se tepav,ali nejke da se izleci,ne mi pokazuva,nema hospital,a mi rekoa deka moze, plsss dajte giftovi...

Можеш да се лечиш само по еднаш на ден затоа неможеш да се излечиш!

види кај hospital колку ѕвезди има,ако нема ич тогаш нема болница

у турција,у област централ педерија...има Q5 болница...али само еднаш можело...ццц

Аман бе ова кој пат ти е вака да ти се деси? До толку ли не научи до сеа? 5 пати се тепаш и една се лечиш во денот. Крај. Финито. Нема некоја тешка филозофија.

Аман бе ова кој пат ти е вака да ти се деси? До толку ли не научи до сеа? 5 пати се тепаш и една се лечиш во денот. Крај. Финито. Нема некоја тешка филозофија.

:zlo: абе научив ја...долго време си одржував 80+ велнес...али денес,другар ми вика, можеш да се тепаш колку сакаш,али у различни земји....затоа ја...без нервози...

Драги еМакедонци!
Направена е првата македонска елитна војска-Macedonian Speacial Forces со цел за зајакнување на македонската борбена способност!
Сите заинтересирани нека се пријават на официјалниот македонски форум www.erepmacedonia.com, приота треба да се вработат во нашите две фирми МACEDONIAN WEAPONS( manufacturnig skil) и MACEDONIAN IRON(land skill) кои се наоѓаат о Турција...
Заработена плата обавезно ја враќате во организацијата MACEDONIAN SPECIAL FORCES, но во случај на војни добивате оружје со кое можете да се борите и качувате чинови!
За подетални информации посетете го официјалниот форум на еМакедонија во подфорумот Внатрешни работи!

Драги еМакедонци!
Направена е првата македонска елитна војска-Macedonian Speacial Forces со цел за зајакнување на македонската борбена способност!
Сите заинтересирани нека се пријават на официјалниот македонски форум www.erepmacedonia.com, приота треба да се вработат во нашите две фирми МACEDONIAN WEAPONS( manufacturnig skil) и MACEDONIAN IRON(land skill) кои се наоѓаат о Турција...
Заработена плата обавезно ја враќате во организацијата MACEDONIAN SPECIAL FORCES, но во случај на војни добивате оружје со кое можете да се борите и качувате чинови!
За подетални информации посетете го официјалниот форум на еМакедонија во подфорумот Внатрешни работи!

а зошто уште не ми е одобрена регистрацијата на тој форумо?

i mene ne mi odobrena!!

На никого не му е одобрена. Да не треба да титнам или да уплатам број на жиро сметка па да се гегнам?

Драги еМакедонци!
А со што ке се храниме? Нема нигде за леб нигде фирма наша треба ние да го купуваме лебот а пари цврц треба да ги вратиш и фирмата :uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom