eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
мислиш дали има војна?? у индонезија сум, и морам да се тепам на Аргентина-Чиле, сојузници сме со Арг... а за унгарија нз, види дали е сојузник у некоја активна битка,,
Не бе нели има војски ти даваат оружје ова она :) незнам кој кажуваше пред 2-3 страни читнав нешто така :)

Thank you to all Macedonians.Lazocracy'll never forget your help in last elections :) we're always at your side :smir:

хахаха Романците направија ТО на Индонезија :)

хахаха Романците направија ТО на Индонезија :)

Не направиле никаков ТО. Се обидоа, ама не успеаа. Со 50 % од конгресот ништо не можат да направат. И Индонезијците имаат толку.

Мислам дека треба над 50% за да моѓат да завладеат со државата...Нели???

Мислам дека треба над 50% за да моѓат да завладеат со државата...Нели???

Мислам дека треба двотретинско мнозинство за да се направи impeachment на претседателот. За донесување закони и за објавување војна не знам.

ke me naterate i jas da se registriram.kazuvajte sto treba da pravam :smir:

Мислам дека треба двотретинско мнозинство за да се направи impeachment на претседателот. За донесување закони и за објавување војна не знам.
Да ама сега ни индонезијците неможат да донесуваат закони намаат мнозинство така да овие ќе им блокираат све.И јас учествував во ТО,уствари ,морав наредби од војската такви добив.Сега Индонезија е во послаба ситуација овие 50% ќе блокираат се.

Има некои заинтересирани да работат во мојата фирма ?
Пишете на профил кој сака плата колку што ви даваат и другите плус ќе има покачувања само да тргне како што треба.

Пишете на профил кој сака плата колку што ви даваат и другите плус ќе има покачувања само да тргне како што треба.

Каде се наоѓаш ти, мислам во која држава???

која држава?? у индонезија иам 3 скилл за оружја и подароци...каква компанија имаш ти??

Каде се наоѓаш ти, мислам во која држава???

Сеуште немам земано прашувам да видам каде сте повеќе инаку незнам за што фирма да отворам планирам за храна за тоа е потребно ленд скил ама ако има повеќе за оружје и подароци ќе отворам за тоа.

која држава?? у индонезија иам 3 скилл за оружја и подароци...каква компанија имаш ти??

Читај погоре истото важи.
Пишете ми на профил каде сте и за што имате скил да видам што би било најисплатливо да земам и каде да ја отворам.

За Impeachment треба 66% од конгресот да гласа ДА. А викате индонезијците не се во лоша состојба со 50% од местата? Сигурно од тие 50% не се сите активни додека од романската страна тие се отиделе таму да им блокират земјата и ќе бидат сите 100% активни. Ќе се десе на некој закон да се изгласа во корист на романците и ќе им се е*е мамата на индонезијците :)

Сеуште немам земано прашувам да видам каде сте повеќе инаку незнам за што фирма да отворам планирам за храна за тоа е потребно ленд скил ама ако има повеќе за оружје и подароци ќе отворам за тоа.

Мала исправка... за храна (food) треба manufacturing, а за grain треба land.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom