eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе дајте некој нека прати гифт и билет, ке му дадам пари ако треба, велнесот ми е на 34, не можам да се борам, така да дајте гифтови за велнес....

The Monk ми е никот....:pipi:

Ајде сега ти е 40 оди тепај се, само пази да не ти падне после пак

Колку што памтам, негде прочитав дека човекот јаде во 8 саат по eRepublic време...

Не, туку во 8 саат по наше време, т.е. во 9 саат, откако започна летното сметање на времето.

Mojot i vcera i denes ne jadese. Ali taka ni odgovara sme zastedile po edna plata

Апелирам и тука на форумот таму да се користи кирилица, и оставајте весниците уредникот да си ги пријави таму и да објасни ако сака.
Добро, бобоо си е член и тој ги стави весниците, ама не гледам тука проблем.

За кирлицата, што мислиш за тие што не знајет да пишет по кирилица, да ги остајме така? Не е фер за нив. Ти ако сакаш да си пишиш на кирилица слободно пиши, сите сто сме на тој форум не сме родени во Македонија.

Јас на пример сум роден во САД.

Ти пратив еден фигт..знам ти треба појке ама немам пари сега, ко ке земам појке ке ти пратам појке.

Имам едно прашање, дали само мене нејке да ме логира на eRep или има и други со истито проблем????????

Имам едно прашање, дали само мене нејке да ме логира на eRep или има и други со истито проблем????????

И јас не можев пред петнаесетина минути да се логирам, ама сега се е во ред.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom