eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Jas sum Nikolce za koj sto makedonche zboruva :)....Mislev deka sum imal akaunt na Kajgana, ali go zaginav, ili mi e izbrishan, ili sum zgreshil, ama nema veze.

Sega prvin, nie site trebime da se organazirame, site zaedno da sme. I posle od ke ojme naprad za da rabotime za eMakedonija.

Oficialnata stranica za eMakedonija ke bide eRepMacedonia.com ....

a koga ke bide pustena ? :)

Ne se znae. Sega vo Maj ke pustat Severna Koreja, Bolivija, Kolumbija, Peru, Urugvaj i Paragvaj.

Код:
[URL="http://www.erepublik.com/en/list/alliance/44/1"]Greece signed an alliance with Romania[/URL]
Толку од поддршката од страна на романските играчи, претпоставувам.
Тоа е затоа што Грците се во ATLANTIS. Ако отидеме и ние (кога ќе имаме држава де) ако отидеме со ATLANTIS ќе бидеме сојузници со Романците ама и со Грците. Инаку кога ќе направиме држава ќе биде многу тешко да се одбраниме од ПТО и да ни ги соберат сите пари од државата :). Ако сме со ATLANTIS ќе не напаѓаат PEACE државите и обратно, а ако сме неутрални сите ќе не напаѓаат :) и можам да се кладам дека и нас како и пакистан ќе не искористуваат романците и индонезијците :)

Абе јас уште не сфатив, кога човекот ја јаде храната? У колку саат?

Абе јас уште не сфатив, кога човекот ја јаде храната? У колку саат?

Во 9 сабајле по наше време започнува новиот ден. После неколку минути би требало да јаде човекот.

Луѓе дајте некој нека прати гифт и билет, ке му дадам пари ако треба, велнесот ми е на 34, не можам да се борам, така да дајте гифтови за велнес....

The Monk ми е никот....:pipi:

Абе си купив карта , е сеа имам велнес 38 дај помагајте ми за да идам да се бијам.Дајте предлог во која земја да идам - Русија или Романија.
И , ќе морам да напуштам работно место ?, нема да можам да се борам само како платеник , па коа ќе се вратам , да си бидам уште вработен.
Кeeper of the seven keys

Луѓе ова е баг некој или сега човекот јаде 1 на двата дена?

Нешто денес мојот eCitizen не јадеше ништо. Ни ми се зголеми wellness ни ми се намали. Којзнае што е работата

Се дешаваат такви багови понекогаш, човекот да не јаде. Еве мене денес вторпат ми се случува мислам.

Колку што памтам, негде прочитав дека човекот јаде во 8 саат по eRepublic време...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom