eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
9 левел.:aplauz:
3 поени ми фалат за 10 да фатам и не знам дали да се борам уште еднаш за да стигнам до 10-ти,зашо имам велнес 45:)
Бори се еднаш, потоа оди во болница и ќе си добиеш +50 велнес, т.е. ќе имаш 85.

Иначе убацете ги Bojan Trajkovski i emirrrr во пријатели, неодамна почнаа да играат и веќе станаа зависници и ако може по некој гифт да му пратите на Bojan Trajkovski, само 20 велнес има.

Бори се еднаш, потоа оди во болница и ќе си добиеш +50 велнес, т.е. ќе имаш 85.

Иначе убацете ги Bojan Trajkovski i emirrrr во пријатели, неодамна почнаа да играат и веќе станаа зависници и ако може по некој гифт да му пратите на Bojan Trajkovski, само 20 велнес има.

Побогу, што бара да работи во Q2 фирма, кога 19 xp има? Нека даде отказ. Му испратив јас еден Q1 гифт, толку пари имам засега.

QQ неам пари да си купам тикет.. а дадов отказ.Сеа шо че праам?

Гледам нема Македонија, па ја избрав Србија и регионот Шумадија.

си се заебал

Гледам нема Македонија, па ја избрав Србија и регионот Шумадија.

:nenene::tapp::nesvest:

брат си се заебал и тоа гадно, глеј ако си почнал денес, гаси акаунтот и отварај нов, негде на друго место(турција, русија, романија)

:nenene::tapp::nesvest:

брат си се заебал и тоа гадно, глеј ако си почнал денес, гаси акаунтот и отварај нов, негде на друго место(турција, русија, романија)
Дали поради тоа што Хрвати ја освоиле Србија?:tv:
А и никако неможам да се снајдам на играва:kesa:

Дај бе праќајте гифтови некои поквалитетни ми треба 10+ вилнес ќе ви пратам пари одма иам 19 рон, утре ќе иам дупло. :smir:

Ми треба карта може некој да ми даде ке му вратам кога ке соберам пари ... Ми треба итно денес :uvo:

@Ајсшутер еј братчед дај стави се на МСН утре од сабајле,,да се договориме за играва,се регистрирав,интересно изгледа играва,па ке видиме каков гејмлепј ке има :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom