eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Envy me!!

ако примети некој шо сум напраил ќе го частам

15-ти левел би рекол... а исто и повеќе луѓе треба. Еден Бугарин ни кажа дека без 500 души не праиме ништо.
Би било добро да се преброиме сега колку сме и да знаеме до кај сме ...Ако сме малку да почнеме иницијатива за да викаме уште јузери....А за тоа 100 души над 15 левел мислам дека е многу толку ни до нова година неможеме да собереме а за над 10 левел реално ми изгледа...

Дали ако еден ден не работам поради тоа што газдата немал пари да ми плати, тоа што ми брои 30 дена ќе ми се рестартира или не?
Или одма да барам друга работа?

Дали ако еден ден не работам поради тоа што газдата немал пари да ми плати, тоа што ми брои 30 дена ќе ми се рестартира или не?
Или одма да барам друга работа?

Ќе се рестартира бројачот за Hard Worker, така да подобро најди друга работа.

@ Ајсшутер: купи злато со едната валута, па продај го за друга.

Инаку, не` има околу 50 Македонци.. од кои нешто повеќе од пола знаат како да играат, а другите се мачат.
Затоа повторувам: ако имате проблеми со сфаќање на одредени концепти на играта, кажете со време.

Инаку, не` има околу 50 Македонци.. од кои нешто повеќе од пола знаат како да играат, а другите се мачат.
Затоа повторувам: ако имате проблеми со сфаќање на одредени концепти на играта, кажете со време.

Или па читнете нешто во Wiki и ќе ви се разјаснат многу работи.

Abe so se brzate ke pocekame uste malku
Turcite 500 godini gi cekavme da si odat pa tuka za 5-6 meseci lesna rabota

Abe so se brzate ke pocekame uste malku
Turcite 500 godini gi cekavme da si odat pa tuka za 5-6 meseci lesna rabota
даа бе ти си ги чекал..сигурно:vozbud::vozbud:...чекале пра бабати и пра дедоти....и тие пред нив....
иначе и ја сум за това да чекаме да се собереме уште повеќе луѓе да качиме над 15 левел па да праиме држава

@ Ајсшутер: купи злато со едната валута, па продај го за друга.

Значи вака иам 5 голд и мора сега да се потроши дел за да земам друга валута, бидејки сега сум во Романија (рон) ?
Оти имам 29 try (турски пари) и 5-6 рони па прашувам овие турскиве пари како да ги сменам во рони.
Инаку закон е во Романија секој ден борби има за левели кревање најдобро е 8-ми сум сега.

Естонија Латвија и Литванија добија своја држава

Ја од ова се откажав, ваљда до сеа умрен сум :tapp:

Ајде да видиме што си направил.

еве бе
користење хакови е забавно

Attachments

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    118,3 KB · Прегледи: 37
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop