eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој има 4 скил нека остава работа што ја има има сега работи по 20 РОН што даваат.

Jas imam 3 skil a rabotam za 17,5 RON. Ne e loso mi ja zgolemuva gazdata platata ama i mene sekogas welnesot 90+ mie taka da golema rabota mu vrsam...

Абе нишчо не ми можат :)))
А у која држава сте сите вие да доам и ја??

Абе нишчо не ми можат :)))
А у која држава сте сите вие да доам и ја??

Imame dosta vo Romanija (Podolia) tamu sme najmnogu
Imame vo Turcija,Rusija,Hrvatska i vo drugite sme po malku 1-2 Bugarija, Srbija,Indonezija,Irska,Britanija,USA i neznam kade na drugo mesto.

Imame dosta vo Romanija (Podolia) tamu sme najmnogu
Imame vo Turcija,Rusija,Hrvatska i vo drugite sme po malku 1-2 Bugarija, Srbija,Indonezija,Irska,Britanija,USA i neznam kade na drugo mesto.

1 нубие прашање?? Како да се преселам од Ирска во Романија (Подолија).

Гад демит а како да фатам повеке exp?
и пуштете некој гифт натука. Да ми тргне.Јас сум во Хрватска во Белград

Ic ne se maci ke te baniraat za toa so imas pisano za Grcite,otvori nov acount posle toa.

Хммм братче тоа го напишав пред 2 дена па ако не ме банирале до сеа...ај нема веза, ако нејкеш да помогнеш немораш.

Гад демит а како да фатам повеке exp?

работи,вежбај и оди во војни ако си левел 5.
како ти е никот?

1 нубие прашање?? Како да се преселам од Ирска во Романија (Подолија).
треба да си минимум 3ти левел и да си купеш карта тука
после идеш на твојот профил и change residance бираш Романија,бираш регион Подолија и то:helou:

Хммм братче тоа го напишав пред 2 дена па ако не ме банирале до сеа...ај нема веза, ако нејкеш да помогнеш немораш.

Ako zemas uba plata ne idi uste Romanija,do 5 level ne mozis da vojuvas.
Ako ne te baniraat koga ke signis 5 level ke ti pustam karta,momentalno nemam utre ke kupam.sega ke ti pustam hrana.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom