eRepublik

• Креатор на темата Креатор на темата Smert
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
да прашам,од поискусните..нели кога ке направат држава,ке нема фирми,ке нема ништо...државна каса ке има???или ние ке треба да ја полниме??

Никот ми е Persey Kutleshevski

стај аватар,ке добиеш 2лвл

Сакам да купам куќа, па сакам ако некој имал искуство со купување куќи да ми каже дали се исплаќа?

другар ми има купено...зависи бе...на подолго време се исплати...после 3-4 месец (зависи колку пари ке ја купиш и колку е лебот) би требало да ја расчистиш и пари да ти остануваат...

5 Левел сум,ми пишуе дека можам да се борам.Каде треба да одам за да се борам.Дај пратете ми карта за да се преселам во Индонезија,или Украина,или Турција

Му кажав на БатталГази да напише во неговиот весник за петицијата затоа што има 1300 subscribes т.е 1300 луѓе ке го прочитаат тоа и ми кажа дека ке го направиме интернационално.
Ке прибрал и стари петиции(нели отваравме и други) и утре ке напише во весникот :)

И да ми кажа сите да идете subscribe на неговиот весник http://www.erepublik.com/en/newspaper/newspaper-of-onrche-165702/1

да прашам,од поискусните..нели кога ке направат држава,ке нема фирми,ке нема ништо...државна каса ке има???или ние ке треба да ја полниме??

Секоја нова држава добива по 1000 злато и 100000 единици од државната валута (читај: денари :)). Ќе треба со време да одлучиме како најдобро да се искористат парите.

Му кажав на БатталГази да напише во неговиот весник за петицијата затоа што има 1300 subscribes т.е 1300 луѓе ке го прочитаат тоа и ми кажа дека ке го направиме интернационално.
Ке прибрал и стари петиции(нели отваравме и други) и утре ке напише во весникот :)
И да ми кажа сите да идете subscribe на неговиот весник http://www.erepublik.com/en/newspaper/newspaper-of-onrche-165702/1

Му реков да напише али нејкеше незнам зошто ми рече само ќе го постирал тоа во чатот што е да видат неговите пријатели.

Секоја нова држава добива по 1000 злато и 100000 единици од државната валута (читај: денари :)). Ќе треба со време да одлучиме како најдобро да се искористат парите.

Најдобро ќе биде да префрлиме поголем дел во некоја организација ќе креираме тогаш, да се заштитиме од евентуален ТО оти ако направат ќе префрлаат пари, во Хрватска србите земаа бајги пари пример предложува некој од конгресот да бидат префрлени 4000 RSD на Narodna Banka Srbije и ако повеќето се за они добиваат, видете колку хрватски пари има во банката на србите.
Исто така буџетот се полни со такси за оружје, храна и сл.

Office

You cannot resign from your job until 2009-07-11 11:02:13.

So da pravam???

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom