Ако земеш уште една фирма за леб, ќе мора секој ден да докупуваш food raw. Сега произведуваш доволно raw за леб, произведуваш по 168 дневно. А за една фирма за леб ти треба 160. Значи секој ден ќе треба да докупуваш по 152 food raw.имамтри житници и една фабрика за леб (они кој ги дава на почетоко) , дакупам уште една фабрика за леб колку леб ќе вадам? од едната досега што е имам вадам 160 леба
а неможи да се купат онакви житници за фуд роу?Ако земеш уште една фирма за леб, ќе мора секој ден да докупуваш food raw. Сега произведуваш доволно raw за леб, произведуваш по 168 дневно. А за една фирма за леб ти треба 160. Значи секој ден ќе треба да докупуваш по 152 food raw.
Не ти се исплати од тие сега што ги имаш зошто тие ти даваат само 56 производство. Јас имам од тие што се Fishery и имам по 200 food raw од секоја.а неможи да се купат онакви житници за фуд роу?
со ова на 6 сати силата што можи да се полни мн леб ќе ми оди
Дај линк од профилот ако сакаш да ти пуштам.Дај бе некој нека се смилува да ми прате некое лебче... со овие промените не ми стигнува.. а неможам да си купам оти поради изгубена кладба работам за 1.5 мкд
lol....
без линкче нишо не прајмеДај бе некој нека се смилува да ми прате некое лебче... со овие промените не ми стигнува.. а неможам да си купам оти поради изгубена кладба работам за 1.5 мкд