Cyber lord
Кајгански Лорд
Dosega sum gi koristel i dvata vida na printeri.Ama iskreno od Epsonot sum 100 pati pozadovolen bidejki slikite se pokvalitetni.Sto mislite vie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе неможеш да кажеш Епсон е подобро од ХП. Јас лично сум позадоволен од ХП иако не сум имал слични модели да истестирам. Квалитетот на сликата зависи од многу работи. Како прво од самата резолција на принтерот, квалитетот на боите, огромна улога има хартијата и многу други фактори. Исто така многу битно е дали е deskjet, inkjet, bublejet, laserjet.Cyber lord напиша:Dosega sum gi koristel i dvata vida na printeri.Ama iskreno od Epsonot sum 100 pati pozadovolen bidejki slikite se pokvalitetni.Sto mislite vie?
СпаЈдеР напиша:Имам ХП,aма веќе неколку месеци не е уклучен кутриот,ми го форматираа компјутерот,а цедето за инсталација на принтерот и скенерот(all in one) го изгубив,инаку презадоволен бев од принтерот,бар за времето додека го користев![]()
Исто и јас имам HP LaserЈet, ама не 1020, туку 1100. Од прво одд. го имам, го користев во интернет клубот порано што го држевме, а досега се сменати два тонери се’ на се’ и работи (да не го урочам) како нов. Исто имав и еден Epson, година дена го користев, а во исто време беше купен како и HP-то, ама при едно сецкање на струјата цркна.deXterche напиша:Имам HP lasejet 1020, 5 топа хартија поминати се низ него нејќе да чуе. Предходно имав Epson inkjet, уште се праам пишман што го земав.