ЕП за кошаркaрки до 20 години-Б дивизија

• Креатор на темата Креатор на темата Тетекс фан ^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Тетекс фан ^

100% МАКЕДОНЕЦ
Член од
24 јануари 2009
Мислења
2.396
Поени од реакции
883
Вчера официално почнаа натпреварите кои се одржуваат во Охрид.
Денеска нашата репрезентација загуби од Израел но се надеваме дека ќе избора место у четвртфиналето за кое имаа големи шанси затоа што во нашата група има 5 тима,а од тие 5 тима 4 проаѓаа понатаму

1 ГРУПА СЕ: ПОРТУГАЛИЈА,АВСТРИА,ГРЦИЈА,БЕЛГИЈА,УНГАРИЈА И В.БРИТАНИЈА

2 ГРУПА:МАКЕДОНИЈА,ИЗРАЕЛ,СЛОВАЧКА,ХОЛАНДИЈА И РОМАНИЈА

Инаку нашата репрезентација е најмладата селекција на првенствово и многумина се надеваа на добар пласман

Кога е следниот натпревар на нашите и дали ќе има некаде пренос?

Сместени се во метропол во Охрид од каде се вратив пред 2 дена, први пристигнаа Израелките после и Гркинките и тие ми беа на исти спрат.Најинтересни ми беа тие од Британија и си разговаравме почесто.А и нашата репрезентација беше сместена во тој хотел.

Ајде нека ми каже некој дали не сме антиталенти за спорт? Пак нека ми збори некој дека луѓево навијале за други клубови или за други репрезентации, епа за кого да навија? за некој што дома не може да игра опуштено? сто пати сум кажал и пак ќе кажам, менталитет е одлика на квалитет.

Значи стварно смо глупи да се боримо за последно место за првенство кое се одржува во нашата држава:uvo::uvo::uvo::uvo::uvo:и ќе го освоимо последното место сигурно не веруем мие да ги тепамо британциве:uvo::uvo::uvo::uvo::toe:

изгубивмо и од Британија и таке го завзедовмо првото место ама отпозади:baeh:

Срамота.Дома игравмо и пак последни:tapp::tapp::tapp:

Незнам како е сега, ама верувам дека е исто останато, кога тренирав во Македонија, дојде Цефка (мислам дека беше) одбираа деца од источниот дел на Македонија за во репрезентација, и на крај никој не отиде, земаа пак некој деца од Скопје...не велам дека во Скопје нема деца што незнаат да играат, но има и подобри од нив, од тие шо ги земаат во репрезентација....

Според мене КФМ не сака да плаќа сместување за деца од друг град:toe:

Oкеј, заврши и ова, се обрукаа што се обрукаа, али да не се плука веќе по никој наш освен Боки 13-ка . . .

:locked:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom