ЕП 2014 - Група А (Македонија, Данска, Чешка, Австрија)

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Кое место во групата ќе го освои Македонија?

• Вкупно гласачи
    162
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Баба Рада има некој чај за утакмицава да ни препише ?

Инаку нашиве се толку отидени што не би се изнеадил вечер да изиграме нерешено со Данциве а да го јадеме од Чешка и Авсрија на велико.

Само еднаш да ги тепаме Данска и доволно ќе ми биде за цел живот. Само еднаш ова гнидава гадна да го видам нервозен од нас. Нека биде вечерва зошто да не.
Цркни Хансен!

Баба Рада има некој чај за утакмицава да ни препише ?

Инаку нашиве се толку отидени што не би се изнеадил вечер да изиграме нерешено со Данциве а да го јадеме од Чешка и Авсрија на велико.
тешко, и јас би сакала а и може да им текне да запнат ако сред утакмица ги изнервира некое теле :D ама мислите се веќе насочени кон Чехоастрија :D

тука голем и додатем фактор игра што и самата Данска е домаќин и ќе има и судиска наклонетост и што е Данска, како прво :)))))

За Данска нема да ми е толку криво, Европски шампион се и да изгубиме не е страшно. Да ги тепаме е најбоље, али тешко, малери не затераа ептен. Мене па на душава ептен мерак ќе ми се направи ако ја тепаме Чешка после изјавите што ги дадоа...:icon_lol: И на претходното првенство даваа исто изјави и го изедоа, сакам пак исто...:icon_lol:

Drvachki rakomet i od Cheshka i od Avstrija. So vakva igra nema shto da baraat so nas, vo najmala mera zatoa shto del od nashite se apsolutno ispraksirani vo toj stil.

Многу лоша игра од Чешка и Австрија , кај Чешка само Јиха треба да се затвори другото е тежок просек.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom