Enrique Iglesias

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Eve da kazam...iako sum masko pak go slusam Enrique. Imam eden kup omileni pesni od nego...HERO TIRED OF BEING SORRY EXPERERINCIA RELIGIOSA, QUIZAS...mozam da kazam deka skoro site pesni mi se omileni. Samo sto ja slusnav najnovata pesna od Enrique Freak i zakon e pesnata. Najdobri pesni ima Enrique i go obozavuvam i da dojde vo Makedonija na koncert kolku saka neka e kartata ke ja kupam i toa ne obicna karta tuku VIP karta oti toa se gleda ednash vo zivotot.

Енрике во Македонина навистина е премногу тешко да дојде поточно и на балканов бидејќи нема толку обожаватели. Затоа ако си спремен пакувај ранчето и оди на некој негов концерт во странство.

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5

Пред некои 30 мин излезе новата песна на Енрике Иглесиас со наслов Губитникот или во превод: El Perdedor

Го обожавам човеков.
Сите песни му ги знам. Првата песна за којашто дознав, беше Do you know во 2007. И после тоа сите други по ред. :D

Пред некои 30 мин излезе новата песна на Енрике Иглесиас со наслов Губитникот или во превод: El Perdedor

Каде има глумено, таа во црвениот фустан? :rolleyes:
Ми фалаше шпанскиов. :icon_lol:

Сонцево и овде го манијачите?Да ви се придружам :P
Многу убави песни има ама шпанските му се врв, посебно љубовните :love:
Му ги знам сите песни и ги имам во компијутер, лап-топ, таблетот и телефонот + полни ми се со негови слики :giggle:
Го следам на твитер и ја имам неговата апликација на телефон :)

А за концерт во Македонија не верувам иако надежда последна ми умира ама во 2009 имаше концерт во Србија.Да бев поголема ќе одев ама бев многу мала тогаш :)

• Ми се допаѓа
Reactions: DL5
Сонцево и овде го манијачите?Да ви се придружам :P
Многу убави песни има ама шпанските му се врв, посебно љубовните :love:
Му ги знам сите песни и ги имам во компијутер, лап-топ, таблетот и телефонот + полни ми се со негови слики :giggle:
Го следам на твитер и ја имам неговата апликација на телефон :)

А за концерт во Македонија не верувам иако надежда последна ми умира ама во 2009 имаше концерт во Србија.Да бев поголема ќе одев ама бев многу мала тогаш :)
Добродојде во фан клубот. :D

Луге кој сака нека каже ама Енрике е најдобар пејач од сите. Значи неговите песни се закон, исто така телефонот ми е полн со сите негови песни едноставно дечкото е закон. И ја го следам на твитер ина фејсбук.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom