Enhancement Shaman vs Rogue

• Креатор на темата Креатор на темата The Black Pope
  • Време на започнување Време на започнување

The Black Pope

May ur blades never dull
Член од
8 март 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Sto mislite koje e podobar :toe:
Moe mislenje e deka Shaman e najdobra klasa !!!

Ако е добар рогот под evasion ке го отепа.

е незнам како иде сега со wlkot таленти ама сепак сметам дека рог е рог само треба убаво да ги искомбинира талентите, а за во фајт да направи добар распоред на магиите(стан, кицк ова она) и да стави прави отрови и мислам дека му нема рамен може се да њука:)

Sto mislite koje e podobar :toe:
Moe mislenje e deka Shaman e najdobra klasa !!!

PvP или PvE?

PvP ваља роугот,ќе го отрује,ќе му дае дисарм и 300 други срања што ги има.

PvE рака на срце најбољи ми е со Хероизам или Блодласт.Даље WF знае да му прока јако така да шаман е бољи за PvE според мене.:helou:

Абре Меле шаман ваљда мислиш Енхенс шаман...???

Така роугот ќе го распарчи, додека на ресторејшн нема 2 % шанса....тоа сум го искусил добро......Енхенс шаман најдобро Гоуст Волф Форм и пострана,позади карпи,грмушки....и тресни го со стормстрајк на 2 хенд вепон.....
Ова пали на скоро сите класи освен на роугот,,,

Шами... рогојте се ненормални ама сепак се лечат шаманите и мноооооогу мава

Шами... рогојте се ненормални ама сепак се лечат шаманите и мноооооогу мава

Немој да го погоди то е проблемот , а за да се лечи треба да мава за да му се наполни malestorm-от. Ако земи со lesser healing да се лечи kick јади и гг. Единствено има шанса со волците, ама паметен рог vanish..

Сум играл и шаман и рог, елементал шаман и енха немат шанси со рог 1x1. Ако е ресто ситуацијата ти е обратна.

се дешава и добро опремен шаман (немора набафан) со виндфјури вепонс да пукне стормстрике и да критне 10к+
ја на пиратски иам критнато 13.2к на моб

По 10к се лупаше во ТБЦ ,али на себе фласк и берсеркер :vozbud:

Сега, сите енханс шамани што ги имам видено ,дали се во бателграунд дали во град со ПвП опрема или ПвЕ све се со дуал виед,ни еден неам видено со 2 хендер.Така да нишчо од 10к+ критои :nesum:

енхенсмент шаман е подобар за пве 100% само у санвел на босовите малце потешко иде а у пвп само со добра тактика може да тепа рог (од искуство говорам:baeh:)

а сеа на левел 80 ко шо имаат маелсторм нема шанси некој да ги тепа шаманите :baeh:

Ма неееееееее,нема шанса ич,само во 2 удара ги зеам :pos2:(Зборам за енхансмент и елементал)

Џитни го :toe: Тешко дека ќе преживее крила + зеркер.

На ретаил не глеам ич шамани енх. да играат се елементал идат се Дпс...:nesum:

Уффффффффффффф, ме замисли прашањево......ама мислам дека шаманот има повеќе шанси, односно ако е статичен ако си седи, сптемни сите тотем и гајле нема, тогаш мислам дека rogue може да се слка кај Среќко, аааарно ама, ако rogue начека shaman додека си се двизи или седи без отеми, е тогаш мислам дека rogue-отима доста големи шанси.

Back
На врв Bottom