End Greek Misinformation Campaign

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.000
Поени од реакции
51.179
Aj жими се преку куров ми е од оваа наша ''обединета дијаспора'' највише што стааа е да праќаат мејлови тоа и ние знаеме
нивните Грчки сограѓани прават многу поконкретни работи од ова дебилење со спамови...слободни се нека вртат на Исленички Џубокс само за тоа и ги бива изгледа

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Ако ти е тешко да испратиш маил со веќе готов текст тогаш не ни пишувај глупости.Не се работи за спамирање туку да се покажи дека Македонците се заинтересирани за зачувување на уставното име.
Посети го сајтот на ОМД запознај се со нивните активности и после продолжи со јадењето ..... за оваа организација.

Член од
4 јануари 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
Јас испратив,само ме чуди нашиов народ.Подобро им е да губат сати пред мсн на чат со виртулени пријатели/ки отколку да пратат еден готов маил. Ајде потребни се само два клика и едно копи-пасте. Само без глупирања таму.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Да бе.А на Пејо му било преку Тасета од ОМД...:nenene:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.177
Поени од реакции
4.133
Не се нервирам бе Витезу ама толку ни е и силата бе.Па мислите дека може да му парираме на едно грчко лоби кое и финансиски и политички е реално многу појако од нас.Сепак Америка и Канада не признаа под уставното име.Некои се изборил за то.Можда не биле баш тие од ОМД,ама барем делумно придонесле за то.:helou:

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.030
Поени од реакции
625
А чеј...овие e-mail ке ги прочита некој? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom