Aj жими се преку куров ми е од оваа наша ''обединета дијаспора'' највише што стааа е да праќаат мејлови тоа и ние знаеме
нивните Грчки сограѓани прават многу поконкретни работи од ова дебилење со спамови...слободни се нека вртат на Исленички Џубокс само за тоа и ги бива изгледа
Ако ти е тешко да испратиш маил со веќе готов текст тогаш не ни пишувај глупости.Не се работи за спамирање туку да се покажи дека Македонците се заинтересирани за зачувување на уставното име.
Посети го сајтот на ОМД запознај се со нивните активности и после продолжи со јадењето ..... за оваа организација.
Јас испратив,само ме чуди нашиов народ.Подобро им е да губат сати пред мсн на чат со виртулени пријатели/ки отколку да пратат еден готов маил. Ајде потребни се само два клика и едно копи-пасте. Само без глупирања таму.
Не се нервирам бе Витезу ама толку ни е и силата бе.Па мислите дека може да му парираме на едно грчко лоби кое и финансиски и политички е реално многу појако од нас.Сепак Америка и Канада не признаа под уставното име.Некои се изборил за то.Можда не биле баш тие од ОМД,ама барем делумно придонесле за то.:helou:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.