Ена Веко и други "градски ѕверки"

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Garfield напиша:
Нели се врати Mylene Farmer на сцена или се мамам?
Ах, колку добра пејачка.

Ена Веко, не ме одушеви, никогаш, ама би ла издлжил, спортски.

Se vrati de, ama nogu e gluBa : dve recenici ne znae da sklepi. Ama izdava amo diskovi : ne se pojavuva na intervjua nitu pak drzi koncerti. :star:

Од што е глува? Нејсе, нмека издава музика, поарно отколку ич, што ќе и се интервјуа.
Мммммм, идам да ја пуштам.

Znam, znam, ama mene pojke mi se dopagja onaa, Mylenium, od Inamoramento albumot, zakon!

Zbratko Gospod da te pozivee Ena Veko na Repeat mi e staena :pos: :pos: :pos:

Stara dobra vremena :) Ena Veko , Risto Bombata i Lastovicka :)) I onie dvata ludite od ime kako krvna grupa , tie dvata zakon bea:)

Lele duri sea gi slusnav zborovite na Kelnerot IIIIIIIIIIHAHAHAHAHAHAHAHAHIHIHIHIHIHIHIHIHI

LELE SUM SE MOCHAL OD SMEA LOL :pos: :pos: :pos:

ZAkon :music3:

TpH_Bo_OkO напиша:
Дај навака тоа песните:cheeky1:
Daj mejl po privatna poraka :star:

Ama ne se site : go cekam Zbratko da mi gi isprati edna po edna nedelava. :wink:

Кој има грамофон по дома, да му поклонам едно двеста плочи. Црн поливинил со дупка у средина.

Aceva напиша:
Кој има грамофон по дома, да му поклонам едно двеста плочи. Црн поливинил со дупка у средина.

Od Lenka se? :raz:

Ako se od nejze - cuvaj gi za koga ke dojdam!!! :star:

Aceva напиша:
Добијаш - ама сите двеста.:icon_lol:

Deal :pos:

Narode, cujte i pocujte : bidete spremni i cekajte go momentot koga ke dojdam vo Makedonija - na plostad Makedonija u strede cenara Skoplja bice velika zhurka. Podelichu autogramirane gramafonske ploche od Ene Veko al ce da autogram bude moj!!!! :star:

Ej ja ima nekoj lastovicka od Kuku lele ili push push in the bush?

Sry za mala discrecija od temava :)

ХАХАХАХАХАХАХАХА Пуш пуш ин д буш :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
Ја иам али на касета, ќе пробам да ја пребацам и исчистам на компјутер па да ти ја пуштам:pos: :pos: :pos:
Ми упали сијалица...и праам ремикс на таа ама само со тоа пуш пуш и го пуштам на нет као пропаганда против Џорџо д клаун од јунајтед стејтс :pos: :pos: :pos: :pos:

Мацедалиен....песните бре друже.....ме остави на цедило.... :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom