stick figure
#MiaSanArsenal
- Член од
- 2 мај 2010
- Мислења
- 4.811
- Поени од реакции
- 3.706
^ Тоа е и единственото цд што го знаеш од него?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ Тоа е и единственото цд што го знаеш од него?
nOooooOOoT
Go slusham Eminem so godini .. ama prv pat skoro celo cd da mi se svigja 

Ај вие што толку се праите големи фанови и познавачи на Еминем... Го имате ли слушано Devil's Night да видите што е најдобар негов албум?
Знам дека не е САМО негов туку на цел D12, али ако се земе во предвид дека D12 стално ги има на сите албуми на Ем, и плус он е као лидер, точно знам што пишувам. Албумот пак е подобар од сите негови албуми.Devils night ne e samo negov, Devils Night e na D12, a Em e samo del od D12, taka da nemozes da kazes deka e negov najdobar album
Тролови не се препорачни... Сигурно не знаеш повеќе од мене за Еминем.Само сака да се направи паметен.
Знам дека не е САМО негов туку на цел D12, али ако се земе во предвид дека D12 стално ги има на сите албуми на Ем, и плус он е као лидер, точно знам што пишувам. Албумот пак е подобар од сите негови албуми.
Не заебавај, од каде тоа дека Проф бил повеќе лидер од Еминем?Nemozes da sporeduvas 30-40 sekundi inserti od site pesni od Devils night kade sto pee Em, vo sporedba so cel negov album kade sto toj sam e odgovoren za sodrzinata i filingot na albumot (a D12 imaat samo guest appearance vo pesna dve). A kako lider na D12 poveke bese Proof otkolku Em.
Oва ми е најуба од ЕминеМ
Многу јаки песни имаше порано...