eМакедонска Фаланга

• Креатор на темата Креатор на темата Cresevo
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте за создавање Македонска Фаланга?

• Вкупно гласачи
    82
Мислам дека не ви е место да се буните што ви скинале 7 руски. Кај ви даваат за ништо уште се буните, башка мислам дека за тренинг војни веќе не се даваат пари. А тие што не сте добиле, дали редовно на мацедониан_лион му пишувате ПП?

Важи за сите единици...акција во унгарија...прочитајте и пријавувајте се овде

Важи за сите единици...акција во унгарија...прочитајте и пријавувајте се овде

The topic or board you are looking for appears to be either missing or off limits to you.

(ова занчи дека не ми отвара ... ај кажи подетално, ја сум во унгарија)

Јас сум во Русија па пак не ми отвора... Зошто така?

The topic or board you are looking for appears to be either missing or off limits to you.

Регистрирани сте на форумот ????
А и завршена е акцијата :toe:

Мислам дека не ви отвара бидејќи не сте членови на фалангата...а ако сте тогаш незнам треба да се види со лион таа работа

не сум член, ама имам напраено акаунт... нема везе

Ej sega nemie jasno clen sum na tretata edinica kaj treba da prijavuvam steta ?

Ако има отворено тема на форумот за пријавување на штета од командирот на твојата единица ке си пријавуваш таму ако не ке пријавуваш кај Мац лион по ПП :toe:
Или па прашај го водачот на 3-ката :helou:

Nema otvoreno tema na forumot ke mu prakam na lion kaj go najdoa ovja pa sea da ni bide glaven na edinicava:jaj:

ako nema tema na forumot ke prijavuvas steta so pp na erepublik kj glavniot na tvojata edinica (vo tvojot slucaj cross fire)

Еве и овде да се пријавам за учество во Македонската Фаланга. Би сакал да се борам под нејзино знаме, па чекам одговор од одговорниот.
Благодарам

Drashhh_III_Makedonski :jaj:

Нема да има плата денес? :(

Плата ќе има денес пошто веќе пројде 12...требаше и вчера да подели лион ама нешто му излезе итно...од наредна недела и јас ќе го имам пасот па не би требало да има вакви доцнења...

Иначе за утре ова важи за сите единици...
ПРОЧИТАЈТЕ ОВДЕ ПРЕД ДА СЕ БОРИТЕ!

Nema otvoreno tema na forumot ke mu prakam na lion kaj go najdoa ovja pa sea da ni bide glaven na edinicava:jaj:

веќе имаш отворено тема од страна на крос фајр
http://www.erespublika.ru/forum/index.php/topic,3262.0.html

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom