cYb3rc0re
~ место за реклама
- Член од
- 3 мај 2005
- Мислења
- 914
- Поени од реакции
- 170
Абе мене ме боли пајпата каков пасош ќе имаат, на крај краева ние сме тие што ги гласаме, така да ако сме слепци, такви и ќе изгласаме.
Иначе и јас сум против два пасоши, ама нема врска тоа, туку како кај американците ако пред избори тој што се кандидирал има 2 пасоши одма на сите вести само тоа ќе се труби (како за обама дека е црнец, брат му дека е апаш итн). Ако и ова биде и кај нас, се ќе биде ОК. Само за ова да профункционира треба да има непотплатливи истражувачи-новинари, кои како во дневник што прават споредби на америчките војски спрема ирачките (се сеќавате на фините графички споредби), така ќе направат графички споредби и за политичарот кој се кандидира.
Пр.
Љубе Бошковски
- хххх-хххх Хрватска
- хххх - хххх Хаг
- Пасоши - 2
- Сила - 1890
- Моќ - 2039
- Животи - 3
- Прекршоци - 9
.....
Спрема
Бранко Црвенковски
- скратено Б.Ц.
- хххх - хххх СФРЈ
- хххх - хххх Зависник од виски
- Пасоши - 1 (и уште 3 тајни)
- Сила - 10 000+
- Моќ - unlimited (овај гарант некоја шифра користи)
- Животи - unlimited
...
Срѓан Керим
- WTF?
Иначе и јас сум против два пасоши, ама нема врска тоа, туку како кај американците ако пред избори тој што се кандидирал има 2 пасоши одма на сите вести само тоа ќе се труби (како за обама дека е црнец, брат му дека е апаш итн). Ако и ова биде и кај нас, се ќе биде ОК. Само за ова да профункционира треба да има непотплатливи истражувачи-новинари, кои како во дневник што прават споредби на америчките војски спрема ирачките (се сеќавате на фините графички споредби), така ќе направат графички споредби и за политичарот кој се кандидира.
Пр.
Љубе Бошковски
- хххх-хххх Хрватска
- хххх - хххх Хаг
- Пасоши - 2
- Сила - 1890
- Моќ - 2039
- Животи - 3
- Прекршоци - 9
.....
Спрема
Бранко Црвенковски
- скратено Б.Ц.
- хххх - хххх СФРЈ
- хххх - хххх Зависник од виски
- Пасоши - 1 (и уште 3 тајни)
- Сила - 10 000+
- Моќ - unlimited (овај гарант некоја шифра користи)
- Животи - unlimited
...
Срѓан Керим
- WTF?