Електронска цигара

• Креатор на темата Креатор на темата DonRistovski
  • Време на започнување Време на започнување
Пробај првин поевтина варијанта да видиш како ќе ти одговара.Деканг течности можеш да одиш и да пробаш ако си од Скопје најди ги e-feel преку гугл. Ќе почнеш со 24 mg така и јас почнав. Инаку мене највеќе ми се допадна традишонал и туркиш тобако од ritchy liqua.

Визион спинер за почетници и ке немаат гајле плус атомизер цц за топла пара со добра течност почетници ке немаат проблем,штета кај нас и нема некој избор.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Мoже ли да ми препорачаш стартер кит за не толку страствен пушач од fasttech.com? :)

Evod цел си има свој разгледај ги мислам дека имаше по 2 во сет да се земат. За почетници супер опција.

Јас земав од алиехпресс ЕГО-Т за 17 долари 2 цигари со 2 атомизера и засега сум задоволен по 2 дена ми држи батерија користам малборо течност.

Јас земав од алиехпресс ЕГО-Т за 17 долари 2 цигари со 2 атомизера и засега сум задоволен по 2 дена ми држи батерија користам малборо течност.
Може линк?

Лош атомизер уште ако се копии а се кинески не може да се оправаат.

На бит пазар се продаваат во пакување две со полнач и течност и уште една течност гратис со избор на вкус за 900 денари

Не зимајте фалц течности ке се отруете бог да чува.

Последно уредено:
Само зимај ја кажав ако се деканг фалц се со налепници кој знае што има внатре и со што е правено оригинал деканг има рок на траење и други работи како и сертификати за безбедност не заворавај дека парата ја внесуваш во организам. Најисплатливо е сам да си правиш тeчност од готови бази и ароми. Доколку пробуваш кај нас оригинал течности значи проверени имаат umbrella i e-feel.

Ти си знаеш земи оригинал деканг и фалц па спореди мада мене деканг не ми се допаѓаат нит една арома.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom