Електронска цигара

• Креатор на темата Креатор на темата DonRistovski
  • Време на започнување Време на започнување
Ne e loso da pises sto koristi kakvu tecnost sto jacina sto ne ti se sviga itd.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Не ми се допага тоа шо не смрди на цигара ко прво. Нека каже кој шо сака и како сака дека цигарите му смрдат, епа мене ми мирисаат, и тоа многу убаво.... Иначе сменив неколку течности, некоја фирма такан или како и да беше, демек најдобра била, па купував со аероми, јагода, карамела, ментол, минт/нане, кубански тутун, обичен тобако, и уше некој други.... сигурно едно 100 евра дадов за се комплет.... Јачина пробав од 14 па до 18 (18 ми беше прејако само знам) а пушам винстон црвени, што се прилично јаки цигари.

И на крај течноста е некоја тешка хемија која што се уште не е испитана и тестирана ко што треба така да шо знам дали и колку е по сигурна и добра од тутунов... пази, не тврдам дека не е, можеби е,тутунот сите знаеме дека е ОГРОМНО срање.... мегутоа тоа е само мое мислење и претчуство.

Сигурно мислиш на Деканг а каде ги купуваше течностите и цигарите?
Може да ги сликнеш цигарите и течноститеи да ги постираш овде баш ме интересира нешто да проверам..

Има некој искуство со оваа е-цигара?Прегледај го приврзокот 94422

дефинитивно не би ти препорачал таква. Тие цигари излегоа пред повеќе од 5 години и како прво нема да најдеш патрони за нив веќе, второ немаат никотин во нив и трето и најважно смрдат како да пушиш чај... еве ти многу поубава понуда нови модели што ги држат umrella во моментов и се околу 2.000 кај нив...

Електронски цигари Ego-T 650mah - 500 денари, 1100mah - 600 денари, атомизери 150 денари, врвки за на врат 100 денари...

Следете не на facebook:
https://www.facebook.com/elektronski.cigari.makedonija

eve, tie uste mi se ostanati tecnosti. od ona prodavniceno u siti mol gi kupiv

DSC_0002.jpg DSC_0003.jpg DSC_0004.jpg DSC_0005.jpg DSC_0006.jpg DSC_0007.jpg

Деканг имаат ли испринтано или налепено на шишенцето вредност на никотин и вг или пг? Ги пробав флејвор арт ни мене не ми се допаѓаат пробај ritchy liqua traditional tobacco сега треба да нарачам италијански течности со вкус на цигара ако се добри ке пишам овде.

И со таа цигара нема ни една течност да ти е ок. Си треба и добра опрема јас на пример користам vamo а сега ќе нарачам мод.

Абе си купив сега од овие http://s3.amazonaws.com/rapgenius/1350830879_winston_rouge.jpg и ич не ми чуе.

Него заебанција настрана... дај кој се тие мод или вамо, чим викаш дека се подобри да купам и такви, па ако не ме примат и тие шо го ебам, ке правам ко на времето со правеа колекции на кутии од цигари, ја ке правам колекции на кутии од електроснки цигари. :)

И со таа цигара нема ни една течност да ти е ок. Си треба и добра опрема јас на пример користам vamo а сега ќе нарачам мод.

Ај вака малку да објаснам

Постојат неколку типови батерии те цигари:
Обични кои ги има кај нас и кои се добри за почетници значи само пуниш ставаш атомизер и париш.

Батерии со променлива волтажа како онаа што ја постирав погоре каде може да подесуваш волтажа.

Батерии со променлива волтажа и ватажа тука спаѓа вамо што го користам.

Мод нема електроника цигара шти поискусните највеќе ја користат немам птобано но наскоро ќе нарачам еден.

Инаку јас користам вамо и виви нова атомизер.

Најкотистена цигара од луѓе што користат со годиние немезис мод+кик+атомизер кајфун.

Треба да се читне малку по интернет.

Инаку намерно те подпрашав за деканг дали има налепници на шишенцето ако има тоа е некоја течност правена у Бугарија и кој знае што има внатре затоа ако е такво фрли одма во ѓубре.

Е него комплицирано. Ке си останам јас на обичиве нормални цигари, барем тие ги разбирам. А ова обачни цигари, вамо, намо, мод.... се ми личи само на многу добар маркетинг.

Ја скоро купив Его-Т и едино што не ми се допаѓа е што некако слабо пареа пушта :D Мислам, не задоволува инаку пареа си пушта нормално. Изгледав неколку видеа на јутуб и заклучив дека се е до испарувачот (а до некаде и јачината на батеријата). Мене лично ми се допаѓа како функционира цигарчево, е сега течноста малку што мириса на измешотина од јабука и сусам у шербет тоа е друго. Досега ги имам испробано само јагода и јабука и лично од јабуката сум позадоволен, јагодата многу јак мирис има некако. Дајте само ако има некое чаре појќе пареа да добива цигарчево, друго се е океј (сега засега) :)[DOUBLEPOST=1403500616][/DOUBLEPOST]
Е него комплицирано. Ке си останам јас на обичиве нормални цигари, барем тие ги разбирам. А ова обачни цигари, вамо, намо, мод.... се ми личи само на многу добар маркетинг.

Баце извини на репликава, али чисто ме интересира да те прашам, ако евентуално не ги користиш течностите, дали имаш нешто у план да ги продаваш да ти ги купам? Со течност сум при крај сакав да пробам од овие флавор арт (италијанскиве, ако се уопште италијански у пм :) ), пиши шо имаш на лагер од вкусови од нив :)

Последно уредено:
Италијански се флејворарт али мене лично не ми се допаѓаат ако си по ѕутунски ароми земи ричи традитионал тобако исто и кубан го фалат ама го немам пробано.

И уште еднаш не зимајте деканг со налепници фалц течност правена кој знае каде и кој знае што има внатре.

Се надевам дека сте доволно едуцирани за џанк батериите и опасносите кои доаѓаат од нив, ќе заштедите 100 денари, а ризикувате да останете без лице....

И кај батерии се познаваат фалц ако ја отвориш и има доле у тубата сунгер по батерија како потпунка фалц е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom