Електронска цигара

• Креатор на темата Креатор на темата DonRistovski
  • Време на започнување Време на започнување
Може некој да ми каже ова електронскиве цигари каде се продаваат? Во аптека ги има ли? Не ми се купува од препродаваќ бидејки треба со картичка да платам.[DOUBLEPOST=1401701692][/DOUBLEPOST]Ај батали, најдов од еден препродавач.

Последно уредено:
Некој да продава ваква цигара? цена?

што електронски цигари, или пушиш или не. Све друго е подебавање сам себе.

Ги има со ненормални цени...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Најдобра и најквалитетна електронска цигара според вас?? Каде можам да купам и колку пари? Инаку не сум пушач ама знам чат пат да запалам цигара па затоа боље да си купам една електронска поише кејф ми прави.

Било која со појака батерија 900 mah на пример и атомизер кој што може да се пере и менува или оправа грејач.

Било која со појака батерија 900 mah на пример и атомизер кој што може да се пере и менува или оправа грејач.

Фала. А скапи ли се течностите и дали електронската цигара е поекономична од цигарите?

Eve ti ovaa kupi si ja. http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=832014

Ja imam 2 nedeli i prezadovolen sum. Tecnosta ne e skapa, od 200 pa do 250/300 denari, ali tera prilicno dolgo. Cel den da ja pusis ke potrosis 2-3 polenja najvekje. (1 polenje = 1 cigara nikotin)

Eve ti ovaa kupi si ja. http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=832014

Ja imam 2 nedeli i prezadovolen sum. Tecnosta ne e skapa, od 200 pa do 250/300 denari, ali tera prilicno dolgo. Cel den da ja pusis ke potrosis 2-3 polenja najvekje. (1 polenje = 1 cigara nikotin)
Таа нит батерија држи нит па има замена грејачи. Телност ако си страствен пушач земи 24 мг ако не послабо јас лично користам 11. За почеток земи течност од амбрела или еfeel и двете имаат преставништво во Македонија. Цена 214 за ритчи и 219 за деканг.

Држи батерија скоро еден цен цел. Има замена грејачи, 100 денара кошта еден, исто така имаш во самото паковање + 1 резервен грејач. Бонус за тоа ја имаш кутијата која што служи како portable полнач која што држи струја 2 дена и со која што можеш да ја полниш цигарата кога и каде сакаш.

Иначе во право си, амбрела се подобори во технички поглед, али ако сакаш да носиш толкаво "пенкало" околу врат и да личиш ко некој бележан избеглица од лудница :) додека бонусот на е-ролл е што е мала, барем јас само за тоа и ја купив.

Таа нит батерија држи нит па има замена грејачи. Телност ако си страствен пушач земи 24 мг ако не послабо јас лично користам 11. За почеток земи течност од амбрела или еfeel и двете имаат преставништво во Македонија. Цена 214 за ритчи и 219 за деканг.

Држи батерија скоро еден цен цел. Има замена грејачи, 100 денара кошта еден, исто така имаш во самото паковање + 1 резервен грејач. Бонус за тоа ја имаш кутијата која што служи како portable полнач која што држи струја 2 дена и со која што можеш да ја полниш цигарата кога и каде сакаш.

Иначе во право си, амбрела се подобори во технички поглед, али ако сакаш да носиш толкаво "пенкало" околу врат и да личиш ко некој бележан избеглица од лудница :) додека бонусот на е-ролл е што е мала, барем јас само за тоа и ја купив.

Ако се копија кинески грејачи има да се усреќи со мирис а и вкус (пробано на почеток)...[DOUBLEPOST=1402501432][/DOUBLEPOST]За почетници

23da4750_o.png

Квалитетна батерија

http://www.fasttech.com/products/0/10007497/1637403-vision-spinner-style-1100mah-variable-voltage

Добар атомизер

http://www.fasttech.com/products/14...ini-vivi-nova-detachable-electronic-cigarette

На истиот сајт имате и готови wick i kantal веќе спремни (50 pcs) за репарирање на грејач (околу 2-3 долари) а на youtube како се оправаат.

Последно уредено:
И после 2-3 недели пушење електронски к***ц... можам да кажам само, најлошо потрошени пари после оние што ги дадов за сателитска пред 10-ина години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom