Elden Ring

• Креатор на темата Креатор на темата iceiceice
  • Време на започнување Време на започнување
Убив бос ама умрев и јас со неговиот последен удар и не ми ја рачунаше победата, а во некоја од другите игри истото ми се случи и ја рачунаше. Следните обиди неуспешни. Пејн.

Убив бос ама умрев и јас со неговиот последен удар и не ми ја рачунаше победата, а во некоја од другите игри истото ми се случи и ја рачунаше. Следните обиди неуспешни. Пејн.
Не знам што е штосот ама голем дел од непријателите колку и да ги тепаш остануваат на 0.1% здравје и им треба екстра удар. Со овој 0.1 се најопасни

За скробовите морална подржка. :lolzz:
Gid Gud Scrubs!!! :gjavol:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Стелтот у солс игри не оди практично изи мод е.

Не сум фан на Elden Ring (Dark Souls) комбатов. Босој има од секиро copy paste шо не одговараат за во оваа игра. Исто така има и многу enemies шо користа брзи напади, не можиш некаков perfect dodge да напрајш или пак цело време dodge. Пробав deflect attacks со самуарајо ама не е Sekiro, без разлика то шо има parry. А дизајно на самата игра е прејак, графика, art style, немам збор.

Мислам дека немаше потреба воопшто играва да се напрај. Има ствари шо ги нема за игра во 2022 Widescreen Support. И голема грешка шо Fromsoftware ја прај е за на компјутер контролите се срање и играта автоматски ти дава PS layout контроли. Key rebindings нема али че дојди во future update.

Најјака игра му е Секиро, од самиот fast paced combat, приказната, непријателите, утилизирање на combat arts и prosthetic tools до дизајно на самата игра и свет. Требаше да продолжа со приказната секако на запад требаше да ода (Кина). Секиро 2 беше совршено да се напрај со унапреден комбат. Имаме доволно игри базирани во Европа, DS, DS2, DS3 и Bloodborne. Букавлно немаше потреба од Elden Ring.

Инаку заборавив да пишам ПВП е најпогодено во играва само уште да се избалансира мејџовите и блид билдовите се ОП.

Не сум фан на Elden Ring (Dark Souls) комбатов. Босој има од секиро copy paste шо не одговараат за во оваа игра. Исто така има и многу enemies шо користа брзи напади, не можиш некаков perfect dodge да напрајш или пак цело време dodge. Пробав deflect attacks со самуарајо ама не е Sekiro, без разлика то шо има parry. А дизајно на самата игра е прејак, графика, art style, немам збор.

Мислам дека немаше потреба воопшто играва да се напрај. Има ствари шо ги нема за игра во 2022 Widescreen Support. И голема грешка шо Fromsoftware ја прај е за на компјутер контролите се срање и играта автоматски ти дава PS layout контроли. Key rebindings нема али че дојди во future update.

Најјака игра му е Секиро, од самиот fast paced combat, приказната, непријателите, утилизирање на combat arts и prosthetic tools до дизајно на самата игра и свет. Требаше да продолжа со приказната секако на запад требаше да ода (Кина). Секиро 2 беше совршено да се напрај со унапреден комбат. Имаме доволно игри базирани во Европа, DS, DS2, DS3 и Bloodborne. Букавлно немаше потреба од Elden Ring.
Filtered.

1646460453486.png
Fucking finally
Автоматски споено мислење:

Истоа така се има да инвестирам во интлиџенс.
Автоматски споено мислење:

А да , ми треба пристоен лесен или среден панцир

Па, го натепав првиот тип што ми праеше проблеми(типот со боздоганот). Се уште нема напредок со шефовите. Сакав да постирам слика ама ја снема. Левелува интелиџенс за барем нешто sorcery(како би го превеле ова...волшебшство?-

1646501047674.png
Свитканиот меч многу поќе ми се свија.
Ех. Вака ми е ..како да кажам...ревјуто за некои ствари
Fuck Caelid. Едноставно нека се ебе. Не ни умрев многу таму, местото е едноставно ментално. T-rex стаорци да те бркаат е врв,чавки големи колку змејот... и се е со таа чума
Овие соулови т.е. руни, освиен оние основните ги има бајги по гробиштата.
Основните се во изобилство во черепи.
Го квцнав типот на чамецот, не беше нешто тежок...на коњ;)
Упаднав во тврдина, најдов мапи од поќе области...
најдов куп cookbooks...ама не знам
Се уште немам некој по асален панцир, и ми треба уште левели да користам sorcery...

Прегледај го приврзокот 324019
Свитканиот меч многу поќе ми се свија.
Ех. Вака ми е ..како да кажам...ревјуто за некои ствари
Fuck Caelid. Едноставно нека се ебе. Не ни умрев многу таму, местото е едноставно ментално. T-rex стаорци да те бркаат е врв,чавки големи колку змејот... и се е со таа чума
Овие соулови т.е. руни, освиен оние основните ги има бајги по гробиштата.
Основните се во изобилство во черепи.
Го квцнав типот на чамецот, не беше нешто тежок...на коњ;)
Упаднав во тврдина, најдов мапи од поќе области...
најдов куп cookbooks...ама не знам
Се уште немам некој по асален панцир, и ми треба уште левели да користам sorcery...
Боље заврши ја па почни мејџ билд вака мислам дека тешко ќе стигнеш или реалокација ама за тоа ќе треба да бараш гајд каде се врши.

Боље заврши ја па почни мејџ билд вака мислам дека тешко ќе стигнеш или реалокација ама за тоа ќе треба да бараш гајд каде се врши.
Имам реквизити, не е проблем. Стапот може да користам(meteorite staff) ама не и магиите...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom