Ел Класико: Реал Мадрид - Барселона | 20.04.2011 | 21:00h | Местаља

• Креатор на темата Креатор на темата Michi
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    149
Статус
Затворена за нови мислења.
А ти и остала екипа како гледате преку телевизор дека Роналдо е таков и кењате на секој негов таков или сличен потег?Како тоа за вас Роналдо е најпрепотентниот фудбалер на светот,а и вие исто од пред телевизор сте го уочиле тоа?

И немој да ме јебеш молимте..Меси шутнал во рекламата,без намера да погоди некој од навивачите на Реал?

:pos:

...немој стварно.

Не знам што пишуваш, верувам не знаеш ни сам. Меси има катаљони, пари и слава за цел живот, па ќе гаѓал деца на Реал со намера...они му се криви што Иниеста го утнал пасот. Ако јас сум ти смешен, земи прочитај се сам, ќе се скинеш од смеење. :)

Мурињо е стварно препотентно копиле. Како на инает да сака да биде мразен, attention whore. И реакцијата на пеналот за Барса...Можам да замислам каков гомнар е во животот, од такви подалеку.

Не бе,не е многу одвратен што ти е.

:tv:

А Меси хејтери што мислите он беше надвор или внатре во теренот кога ја шутна топката?

Замисли тебе да те шлапнеше.

Топката ја шутна во РЕКЛАМИТЕ, не во публика.
А што правиме, ако топката сеуште беше внатре на теренот?
Значи што сака ќе прави со неа. Дали ќе ја шутне во публика, реклами или ќе ја пушти сама да излезе од теренот е негово право.

Слепчо, еве ти.

1302992113_extras_portada_1.jpg

Што сака ќе прави кај прскалките. Не на туѓ терен.

За иста таква постапка Гарнет лани или оломнани,не се сеќавам,фрли топка во лицето на еден навивач..и доби парична казна,и казна од меч неиграње. Мање битно....
Мене ми е то што навивачите на Барса а и останатите нејзини симпатизери ја криват играта на Мурињо??Зошто.....?Целта ѓи оправдува средствата,а вчера целта беше ДА НЕ СЕ ИЗГУБИ.Вчерашното реми ќе ја подобри психата на играчите на многу,бидејки после долго време извадија добар резултат против БАрса.Мурињо ак сакат мојт и со 5-5-0 формација да излезит.Па ако е БАрса ,или било која екипа јака,нека ја пробиет таја формација.Вчера со дефанзивна формација,со играч помалце,Реал постигна гол иимаше 3 100% шанси.Дали изигра лошо??Не би рекол....

Замисли тебе да те шлапнеше.

Слепчо, еве ти.

1302992113_extras_portada_1.jpg

Што сака ќе прави кај прскалките. Не на туѓ терен.
Браво, супер агол.
Ќе прави, што сака, каде сака.

preveduvacot ocigledno uste mnogu rano krena race od la liga
po sinocasnata igra mu bese bitno samo da ne izgubi od sampionot

lol на коментариве "ке утепал некое дете" хахха абе одете лечете се ретарди

А која е Месиевата логика,при полна брзина,пола топка излезена во аут,на онаков начин да ја спасит?...Се случвет онакви работи,никој не викат дека не....Али ептен го браните мајку му,не сакал,пробал да ја извајт.....Дан му бевте во глата влезени случајно....

КОЈ ВИКА ДЕКА НЕ Е НАМЕРНО????????????

Што се правите будали не ми е јасно!
Не мислам више да се расправам за глупости, ако мисли федерацијата дека треба да се казни ќе го казни, ако не, можете да јадете гомна до утре сабајле и пак нема ништо да смените.

КОЈ ВИКА ДЕКА НЕ Е НАМЕРНО????????????

Што се правите будали не ми е јасно!
Не мислам више да се расправам за глупости, ако мисли федерацијата дека треба да се казни ќе го казни, ако не, можете да јадете гомна до утре сабајле и пак нема ништо да смените.
НИкој не напиша Акси.....не посочив на тебе,туку на останатите пријателчиња твои :smir:

Последен пост на темата, да расчистиме.
Намерно беше? -Да.
Со намера да повреди некој? -Не, туку од нервоза шутна во рекламите.
Требаше да добие казна? -Требаше да добие жолт.

Не ме цитирајте веќе, нема да реплицирам на темава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom