Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Некои многу очекуваат од натпреваров али изгледа нема да биде така..

Ме фаќа трема ко јас да треба да играм...... ајде нека победи подобриот(R.M.C.F. :) )

Не знам зошто мислите дека домашниот терен и дава предност на Барселона... Какво фајде имаше Реал кога дома изгуби 2-6?? Какво фајде има Барселона од Ноу Камп, кога губи од Рубин Казан и Херкулес? Барселона и со најслабиот состав е способна да го победи Реал, а важи и обратно. Во вакви утакмици воопшто не е важна ниту формата. Не верувам во никаква предност.
Реков претходно, ова ќе биде еден голем шах-меч меѓу Мурињо и Гвардиола.

Нијанси ќе одлучуваат, кој ќе ги искористи шансите ќе победи. Среќа.

Сељачана, не ништо друго, страв му е па прават секакви работи, се спуштаат на ниво на кој не се,.... Ахх да тепа Реал и то убо да сум ко шоферот би му се помочал во автобусот и ке им го оставам на паркинг па ако сакат нека го ракетираат...

Игуаин тешко дека ќе настапи вечерва. На негово место најверојатно ќе влезе Бензема.

Lionel Messi vs Cristiano Ronaldo - The Boy vs The Robot :)

Екипооооо уште 8 саати :)

Исто кога Интер ги помина кога ги пуштија прскалките у терен , цигани
Вечер се надевам и сакам Реал да ги тепа дома , па да се чешаат

Друже и јас сакав и се надевав КИЕВО-интер 2 да излезе и да тепа интер ама не бидна

Друже и јас сакав и се надевав КИЕВО-интер 2 да излезе и да тепа интер ама не бидна
Ел Класико е дуел меѓу Реал и Барса,што имаат врска Киево и Интер со ова? Мартин убаво си напишал што мисли за овој меч а ти му реплицираш со офтопик...
Пиши си у темата Поплаки,дека си се надевал Интер да тепа ама Интер ПАК те заебал (последен пат беше во Април или Мај ако не се лажам) а не тука да ми пишуваш офтопици.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom