Ел Класико: Барселона - Реал Мадрид 29.11.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи на дербито?

• Вкупно гласачи
    307
Статус
Затворена за нови мислења.
Messi ke bide nesopirliv , ovoj pat Pep znae sto da napravi za da ne mu se povtori Inter :) Pozzz Messi ke dokaze ovoj pat koj e BOG vo fudbalot i deka Ronaldo moze samo casovi da zima kaj nego nisto povekje .

Moenje mislenje e deka ovaa utakmica ke bide jaka ama bez golovi sepak Jose ke bide presudniot i real ke tepa bar ja taka mislam poso mislam deka e edinstven trener koj ima pozitiven resultat protiv barca :)

150341_164000366970824_104811186223076_286122_1089359_n.jpg

Се надевам На Победа на Кралевите........:))) Уствари сигурен сум :)

Пред се, очекувам прекрасна игра на двата клуба и секако, нека победи подобриот. Само едно не ми е јасно, во што е подобар Меси од Роналдо? Роналдо има висина и знае да игра со глава, има дриблинг, брзина, умешност и реализација. Роналдо кога шутира од слободен е 95% гол, а Меси нема удар како прво. По мене, Роналдо е #1 во свет.

И овие од Фифа будали сите до еден,не знам како може наградата да му ја дадат на Меси:toe:

Пред се, очекувам прекрасна игра на двата клуба и секако, нека победи подобриот. Само едно не ми е јасно, во што е подобар Меси од Роналдо? Роналдо има висина и знае да игра со глава, има дриблинг, брзина, умешност и реализација. Роналдо кога шутира од слободен е 95% гол, а Меси нема удар како прво. По мене, Роналдо е #1 во свет.

Тоа за тебе... за останатата фудбалска јавност, се знае кој е број еден. А и фали да гледаш еден натпревар на Барса за да видиш зошто е Меси најдобар.

Инаку очекувам фер и коректна игра, можеби нема да биде прекрасен натпревар, познавајќи го Мурињо, али сепак ќе биде (според мене) најдоброто класико до сега. Сакам да има голови и сакам да победи подобриот. Ако треба нека победи Реал, само тоа да биде фер и коректно. Тогаш нема да ми биде криво ако изгубиме. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom