Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
бускетс спречи чиста контра кога го измеша Озил а веќе имаше жолт
Hilarious.Ми се допаѓа моментот кога од прекини, Барселона додава до некој слободен играч ПОШТО ФУДБАЛЕРИТЕ ИМ СЕ ЏУЏИЊА И НЕ МОЖАТ ДА ИЗДРЖАТ ДУЕЛ.
vikas ubavo mu go zakopaТаман судијата да свирни, на меси нешто не му чини па го му вика на судијата да се повлечат уште назад, е сеа дур судијата го враќа живиот зид наназад, меси 2 пати ја носи топката уште поназад. Која финта бе човече![]()
ко така ај види кај го мести ѕидо, а едно метро нанапред ода.Таман судијата да свирни, на меси нешто не му чини па го му вика на судијата да се повлечат уште назад, е сеа дур судијата го враќа живиот зид наназад, меси 2 пати ја носи топката уште поназад. Која финта бе човече![]()
nemoze da bide derbi bidejci milan se bore za opstanokчитам на фб, Милан-Интер било поголемо дерби
јас шо гледав второ полувреме на Милан-Интер, исто ко да гледав некои од 3та лига Саудиска Арабија
абаман? кога ова?А Ел класико не беше дерби барселона ко се бореше за 10то место ?![]()
![]()
![]()
![]()
Каква слика за колекција човече, па то 5 души околу Меси го бркаат и неможат да го фатат. Кога сликата би ја погледнале од вистински агол, Игуаин нема никаква улога во оваа бркотница, Озил исто така никаква. Кедира си е нешто заглеан, а једини кој е чувар на Меси е Арбелоа, а Пепе на еден начин би требало да удвојува што е нормална ствар во фудбалот. Се надевам дека алудираше на тоа и моево цитирање е на место, во спротивно не обрнувај вниманиеАјде уште една слика во колекцијата за Меси
![]()