- Член од
- 13 октомври 2010
- Мислења
- 40
- Поени од реакции
- 0
Kolegi, koga treba da gi odneseme domasnite makro? Utre ili vo cetvrtok?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Profesorot rece najverojatno toa ke bide u cetvrtok,taka da ne planiram da idam utre na predavanjeKolegi, koga treba da gi odneseme domasnite makro? Utre ili vo cetvrtok?
Ако си положила, не ти е паметно да идеш на увид
Ако е за некој друг, тогаш нека иде нема што да изгуби.
Pa zatoa i jas prasuvamProfesorot rece najverojatno toa ke bide u cetvrtok,taka da ne planiram da idam utre na predavanje))))
E pa super,sakas zaedno da ne ideme?Pa zatoa i jas prasuvamI jas ne planiram da idam utre
![]()
А што мислиш дека ќе добиеш ако отидеш?Оти да не одам? Ќе ми одземе бодови или што??? Па мислиш човекот ќе те изеде ако одиш да си видиш што си напишал.:nesvest:
А што мислиш дека ќе добиеш ако отидеш?
Кога Драге дава бодови да поминеш, земај и не прашувај што и како.
Ништо нема да добијам, ама сакам да видам каде сум згрешила, бидејќи секако напишав повеќе од тоа што тој ми дал.
Али штом сите викате дека не ми е паметно да одам, само ќе си земам тоа што дал и не прашувам, како што викаш
Али не е фер![]()
Pa koleske DOBREDOJDE na Ekonomski :buum:
E pa super,sakas zaedno da ne ideme?:nesvest:Hahaha
hahahahhahahha deal![]()
![]()
Ништо нема да добијам, ама сакам да видам каде сум згрешила, бидејќи секако напишав повеќе од тоа што тој ми дал.
Али штом сите викате дека не ми е паметно да одам, само ќе си земам тоа што дал и не прашувам, како што викаш
Али не е фер![]()