Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
dali nekoj znae koga kaza profesorot delovna etika deka ke ima rezultati ?

ако сакаме повисока оценка по некој предмет возможно е преку семинарска мислам за плус поени..?и ако можи дали можи по било кој предмет или кај некои можи кај некои не?

Kolegi rezultat po eknomija na javen sektor imat na fax?
Poso na web stranva nemat :( dali nekoj znajt koga ke imat
pozdrav

lugje, kje kazhit nekoj dali koga kje mozhime da gi polagame predmetite od zimski semestar? to est koga e narednata ispitna sesija?

Боби[Мкд];3885411 напиша:
:( а ако имам одличен втор колоквиум и напрам семинарска иам шанси за 10-ка? ЧДЧДЧД
Pa vidi,na kraj se sobiraat bodovite i se vadi ocenka od dvata kolokviumi,taka da,ako vtoriot go naprais podobro i napravis seminarska,mislam deka imas sansa,bidejki jas koa poloziv i koa bev da zemam ocenka,gledaa dali imas seminarska napraveno i davaa ocenka plus,sea dali celosna ili ako ti falat nekolku boda ti pisuvaat povisoka ocenka neznam,no mislam deka imas sansi,ama gledaj naredniot da ti bide negde 90% tocni i plus seminarska,ako ja sakas 10kata:):):):))))))))

ако сакаме повисока оценка по некој предмет возможно е преку семинарска мислам за плус поени..?и ако можи дали можи по било кој предмет или кај некои можи кај некои не?

И мене ова ме интересира??? Пример сметководство? Може???

lugje, kje kazhit nekoj dali koga kje mozhime da gi polagame predmetite od zimski semestar? to est koga e narednata ispitna sesija?
Ima 3 ispitni sesii,januari,maj-juni i avgust-septemvri,znaci januari sledna sansa,negde okolu 10ti pocnuvaat polaganjata i traat do fevruari:):):):))))

Економија семинарска се прави индивидуално и носи 8 поени, Сметководство не даваа да се прави семинарски. Барем така беше лани

Сметководство мислам дека не дава да се прави семинарска за прва година. За основи на сметководство мислам.

Боби[Мкд];3885411 напиша:
:( а ако имам одличен втор колоквиум и напрам семинарска иам шанси за 10-ка? ЧДЧДЧД

Семинарската ти носи плус една оцена. Така мене мината година ми даде оцена плус оцена Филиповски и стигнав до 10че.:icon_bigg

Мислам дека да. Викаат дека е исто како монетарна ако си имала

Не сум имала уштe монетарна, инаку има некаква врска на тие на кои им е изборен, бидејки лани на изборниве идевме на сите колоквиуми без разлика дали си паднал на прв?:icon_lol:Или директно се оди на испит? хехехе( за банкарство зборам )

Не сум имала уштe монетарна, инаку има некаква врска на тие на кои им е изборен, бидејки лани на изборниве идевме на сите колоквиуми без разлика дали си паднал на прв?:icon_lol:Или директно се оди на испит? хехехе( за банкарство зборам )
Па не знам за ова прв пат слушам, сепак се зависи од професорот, а според тоа што асистентите се исти и на монетарна и на банкарство најверојатно правилата се исти. Монетарна не даваа да одиш на втор ако не си го положил првиот:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom