Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ве чекам да дојдете од факултет да ми кажете што кажа макроекономија:pipi:

Ве чекам да дојдете од факултет да ми кажете што кажа економија :pipi:

Па што направија со резултатите, една недела веќе помина и ништо... Ај да се надеваме дека денес ќе им текне да стават
Леле стварноо а можат да се прегледаат за саат-два ццццц,а ќе има ли утре вежби знае некој нешто????

Ве чекам да дојдете од факултет да ми кажете што кажа макроекономија:pipi:

макро границата е 40 ама мислам рече сите има шанса да идат на втор колоквиум исто како што било и минатата година.за задачата ништо не разбрав дали ке ја признава мислам рече нема да ја важи бидејќи тешка била нешто така.

макро границата е 40 ама мислам рече сите има шанса да идат на втор колоквиум исто како што било и минатата година.за задачата ништо не разбрав дали ке ја признава мислам рече нема да ја важи бидејќи тешка била нешто така.
Фала. А кажа кога треба да ги однесеме ливчињата за осма глава? Инаку ако има некој што нема земено нека каже јас имам две:pipi:

Фала. А кажа кога треба да ги однесеме ливчињата за осма глава? Инаку ако има некој што нема земено нека каже јас имам две:pipi:

па мислам рече ке каже пак ама најверојатно во четврток треба да се однесат

дај некој нека каже ако знаеш кога ТРГОВСКО РЕЗУЛТАТИ?

Има објавено резултати ???

На факс има резултати, ми се јави еден другар.

На нет има само сметководство.

Јас 84 oд 100. :( Ме прееба аџустирањето што не научив и на вежби што не бев последната недела. :(

Боби[Мкд];3885097 напиша:
На факс има резултати, ми се јави еден другар.

На нет има само сметководство.

Јас 84 oд 100. :( Ме прееба аџустирањето што не научив и на вежби што не бев последната недела. :(

Браво честитки и за 2та

А трговско има на факс резултати? Сметководство 90 имам упм можев и повеќе ама ајде ќе се потрудам наредниот.

Ahahahahahaha,cestito koleske,inace nemam samo 39,tuku 39.5,mi kazaa i so svoi oci si go vidov toa,haha,a za listovite,do sea imam 4 predadeno,samo eden imam propusteno,i plus toj od 8 glava to treba da go vratime go imam doma:):):):)))))))
И? Што направи денес? Ти се смета за положен или?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom