Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Честитам! Уште само резутатите да го потврдат тоа.Јас поминав супер економија!
Леле стварноо а можат да се прегледаат за саат-два ццццц,а ќе има ли утре вежби знае некој нешто????Па што направија со резултатите, една недела веќе помина и ништо... Ај да се надеваме дека денес ќе им текне да стават
Ве чекам да дојдете од факултет да ми кажете што кажа макроекономија![]()
Фала. А кажа кога треба да ги однесеме ливчињата за осма глава? Инаку ако има некој што нема земено нека каже јас имам двемакро границата е 40 ама мислам рече сите има шанса да идат на втор колоквиум исто како што било и минатата година.за задачата ништо не разбрав дали ке ја признава мислам рече нема да ја важи бидејќи тешка била нешто така.
Фала. А кажа кога треба да ги однесеме ливчињата за осма глава? Инаку ако има некој што нема земено нека каже јас имам две![]()
Боби[Мкд];3885053 напиша:56 од 70 економија... Добро е тоа? Шо оценка?
Има објавено резултати ???
Боби[Мкд];3885097 напиша:На факс има резултати, ми се јави еден другар.
На нет има само сметководство.
Јас 84 oд 100.Ме прееба аџустирањето што не научив и на вежби што не бев последната недела.
![]()
И? Што направи денес? Ти се смета за положен или?Ahahahahahaha,cestito koleske,inace nemam samo 39,tuku 39.5,mi kazaa i so svoi oci si go vidov toa,haha,a za listovite,do sea imam 4 predadeno,samo eden imam propusteno,i plus toj od 8 glava to treba da go vratime go imam doma))))))