Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj da ZAMOLAM nekoj brucos koj polagal matematika i smetkovodstvo da mi kaze od prilika kakvi zadaci matematika dal i dali prasanjata smetkovodstvo se izvadeni od zbirkata ?

abe shto bilo toa deneska , kolegi so 40 poeni se raduvale deka se polozheni menadzment, demek spomnal on neshto ili sho e rabotava?! ZBORUJTE LUGJEEEEE!!!!!!!

epa eve edna koleshka... sho znam, mozhe se shpekulacii, ali ona reche deka ovie ko se raduvale deka se polozheni , ne znam ti sho.... se remetam momentalno, site vikaat deka do sreda nema da se znae nishto sigurno, nz sho e rabotava, da ne mu pishal nekoj na stole, pa od tamu da znaat..... inaku... :toe::vozbud:

Aj da ZAMOLAM nekoj brucos koj polagal matematika i smetkovodstvo da mi kaze od prilika kakvi zadaci matematika dal i dali prasanjata smetkovodstvo se izvadeni od zbirkata ?
не сум бруцош али полагав :)
Веројатност прво да ти кажам не се падна у мојата група :) , ми се падна аритметичка со геомтриска прогресија, 2та беше со комбинации од типот : од следнава равенка пронајди го n , и 3та беше матрична равенка : BA на -2ра = X на -1 - Е
( нз дали ја разбра баш ) :)

Математика има 3 прашања од збирката, мене едната задача ми беше со аритметичка и геометриска прогресија, друга со комбинации и пермутации во една (последната задача од тема комбинации во збирката), друга да се реши системот на равенки со помош на детерминанти... и то. Во др група знам дека имало за потрошувачки кредит, партиција, една со веројатност и исто 3 прашања од збирка =)

abe shto bilo toa deneska , kolegi so 40 poeni se raduvale deka se polozheni menadzment, demek spomnal on neshto ili sho e rabotava?! ZBORUJTE LUGJEEEEE!!!!!!!
Шуклев никогаш не кажува граница пред првото предавање, така да не се радувајте за џабе.

epa eve edna koleshka... sho znam, mozhe se shpekulacii, ali ona reche deka ovie ko se raduvale deka se polozheni , ne znam ti sho.... se remetam momentalno, site vikaat deka do sreda nema da se znae nishto sigurno, nz sho e rabotava, da ne mu pishal nekoj na stole, pa od tamu da znaat..... inaku... :toe::vozbud:

Suklev sekogas ja spusta granicata taka da ne veruvam deka ovaa godina ke pravi isklucok...Lani ja spusti na 40...a ednas ja imal spusteno i na 30....:)

Kako be i prasanja dava matematika? nas ni kaza deka na kolokvium ke ima samo 7 zadaci i tolku.... niti ni kaza od prilika kakvi zadaci,pa od devojcevo prv pat slusam deka daval i prasanja...... sepak fala vi mn.. ako ima uste nekoj da dodade nesto bi mu bila blagodarna

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom