- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 122
- Поени од реакции
- 0
kazete sociologija so kolku mozni odgovori se prasanjata i dali ima sansi da bidat tie od lani?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pa 8 i 9 glava se skrateni,malce e?))))
--- надополнето ---
Kolegi,nekoj sto go ima osnovi na e-biznis kako izboren,da kaze do koja strana treba da se uci za prv kolokvium i nesto vo vrska so predmetot sto bi mi koristelo,deka nemam otideno na niedno predavanje))))))
kakvi definicii, de upati me malcea mi rekoa deka do 170 strana trebalo?! sigurno e do 160?!
moze nekoj da mi kaze tocno osnovi na ekonomija do koja strana treba i dali ima nesto skrateno ???
МИСЛАМ дека баш таква некако ќе биде задачатаKolegi,dajte pomos vo vrska so zadacite makroekonomija,kakvi ke bidat,dali ke bidat nesto vo vrska so presmetuvanje realen,nominalen GDP,GDP deflator,kolku iznesuva procentualniot porast na cenite od 2010 do 2011.....uste nesto plus,ili nisto nema da ima vo vrska so ova))))))))))
МИСЛАМ дека баш таква некако ќе биде задачата
Се полага по редниот број од списокот на професорот, не по оној список кој што е на огласна табла. А штом пишува така, веројатно само 666 души се запишале на списокот.добро, не ми е јасно каде и кога полагаме финансиски тие над 666?????????? на факултет нема ништо
Do 59??????Pa minatata godina koa imavme 3 kolokviumi,,prviot kolokvium e-biznis bese do 59 strana,dali toa znaci deka ovaa godina ke ima pomalce za ucenje e-biz????Учебник - до стр 59![]()
Gi nema nikoj vo elektronska forma site testovi,samo 7 test go imam jas,a ostanatite gi ima na angliski,ama ne se skroz isti kako tie sto gi davase profesorot,izmesani se malceDali ke mozi nekoj da mi gi pusti site testovi makroekonomija Magdalena_bitola@yahoo.com fala odnaped![]()
Da se nadevame deka dobro mislisМИСЛАМ дека баш таква некако ќе биде задачата
Inace,ovaa zadaca ne e bas slozena,nekako mi se cini kako ednostavna denes koa vidov nacin na resavanjeМакроекономија дава поедноставни задачи? И со колку се поминува да не знаеш?
Poveli:1. в); 2. а); 3. б); 4. а); 5. а); 6. а) 7. в),tocni se 100%,od sigurni izvori mi seај ако ги знае некој одговорите од листот по макро од тема 6 нека ги пише.и ако знае нешто повеќе за колоквиумот
Се полага по редниот број од списокот на професорот, не по оној список кој што е на огласна табла. А штом пишува така, веројатно само 666 души се запишале на списокот.