- Член од
- 31 август 2010
- Мислења
- 188
- Поени од реакции
- 33
Фала колега, исто и на тебе...Али ја у паднатите се барам...хахахajde so srekja utre na menadzment) site da polozime
) haha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала колега, исто и на тебе...Али ја у паднатите се барам...хахахajde so srekja utre na menadzment) site da polozime
) haha
zosto?povrzana e nesto so menadz?![]()
Пак јас =)))
Некој да каже какви задачи може да се паднат од низи и редови, само аритметичка прогресија или со геометриска? Нешто за потрошувачки кредити ...? Веројатност има секако ? :/
И колку е минималната граница за да се положи?
Еден ден пред колоквиум ме фати паника, кој знае нека сподели нешто![]()
Пак јас =)))
Некој да каже какви задачи може да се паднат од низи и редови, само аритметичка прогресија или со геометриска? Нешто за потрошувачки кредити ...? Веројатност има секако ? :/
И колку е минималната граница за да се положи?
Еден ден пред колоквиум ме фати паника, кој знае нека сподели нешто![]()
А потрошувачки кредити???
А потрошувачки кредити???
Е од овие ако даде, јас изгорев. А матрици дава ли ??? Оти веќе два дена само Гаус го решавам и тука некои си методи глупави. Само бројки ми се вртат во глава веќе :nesvest:
Дава, даваЈас имав нумеричка, во некои групи беше партиција, во некои Гаус. Само што ние имавме 3 колоквиуми, така што сега веројатно некоја задача ќе ја немате вие, ама матрица веројатно би дал.