Економски факултет

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема везе. Ќе ја даам картичката на некој да ја куцне, а ја ќе си уживам дома. А Драге ве залажува за поените, и ќе си лаже и у иднина.

Затоа стои тоа во заградата ;).

А за Драге...без гајле, го прочитавме ние него веќе ;).

Колеги некаква информација за социологија до кај е како е, за колоквиумот нешто да не кажа??? Билоооо штоооо :vozbud:

Во Понеделник кажа до 250 значи заклучно со координирање, може во средата е променил нешто пошто не бев во средата на предавање...
Во средата ни ја не бев,ама и Шуклев бил отсутен.Столе пуштал некои филмчиња во врска со менаџмент и не предавал.Така ми пренесоа.И да,до 250 стр е материјалот за првиот колоквиум,а Шуклев е стигнат до 210 стр со предавања,значи у понеделник и вторник ке ги предаде преостанатите 40 стр,а во среда најверојатно ќе објаснува кејсови

а зошто тогаш бара број на индекс и име и презиме кога ќе добиеш поени ? имаш некакво искуство дека те зезнал со поени или ?

Не ме зезнал мене, али многу колеги од генерација :) И лани така праеше, бараше индекс и име и презиме а никаде не запишуваше.

Па и сега не запишува :icon_roll. Ќе каже само ај ова кој ќе го погоди 5 поени и ај ќе погоди некој, и овој ништо. Ни име, ни презиме, ни број на индекс, ништо не му бара:pos2:

Луѓе, по Вовед во сметководство, до која страна треба да се учи во учебникот за колоквиум?

Напишано од OverClocker
а зошто тогаш бара број на индекс и име и презиме кога ќе добиеш поени ? имаш некакво искуство дека те зезнал со поени или ?

Мене лани ми ги важеше и ме спасија бодовите...Го чуваше листот со моето име и презиме и број на индекс...

Па и сега не запишува :icon_roll. Ќе каже само ај ова кој ќе го погоди 5 поени и ај ќе погоди некој, и овој ништо. Ни име, ни презиме, ни број на индекс, ништо не му бара:pos2:

мене ми побара ,и јас лично му имав дадено лист со име и презиме

--- надополнето ---

Не ме зезнал мене, али многу колеги од генерација :) И лани така праеше, бараше индекс и име и презиме а никаде не запишуваше.

аха , добро тогаш , фала ти на информација :)

do koja strana treba finanskiski management ?

--- надополнето ---

do koja strana treba ekonomija na investicii i dali ima nesto skrateno >

знае некој за финансиско сметководство сеа до каде ќе биде за прв колоквиум? до 220 или до 180 ?? ај ако бил денес некој на предавање нека пише :) фалаа мнг :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom