Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
razlicni se samo zadacite inace sve e isto.......Колеги , дали некој од вас ги споредил изданијата на книгата статистика од оваа година и од минатата? Дали значајно се разликуваат?
ПС Дали по предметот економија на претпријатие има дополнителни активности , како предавање лекции и проекти на крајот од семестарот?Доколку има дали вреди да се оди на предавањата.
DO 7 GLAVA TAKA MI KAZAНекој да има информации деловно планирање до која страна е првиот колоквиум?
И дали повторно ќе треба да се носат учебници на полагањето, т.е. ќе има case study?
DA DAЗаклучно со 7-ма?
Професорот така кажал?
da ne znae nekoj koga ke se polaga menagment na mal biznis,da ne spomnal suklev nesto slucajno?
Ова не е дело на асистентот Драгче... Пред две години асистентот Мартин го имаше направено CD-то, а веб странава по статистика е дело на четири студенти од четврта година по е-бизнис. Патем, и Марија има доста солидни вежби, плус помалце одат на нејзините вежби и има можност подобро да ти објасни.Браво браво ова мора да е дело на асистентот драгче тој е навистина извонреден. Неговите вежби се најдобри, најмногу се разбира се воопшто не му е мака да повтори или нешто што треба од средно да го знаете да ви го каже пак.
добро е напредува нашиов факултет![]()
А и ме занима дали економика пушта списоци и дали има спомнато нешто за кратење од материјалот?
Ова не е дело на асистентот Драгче... Пред две години асистентот Мартин го имаше направено CD-то, а веб странава по статистика е дело на четири студенти од четврта година по е-бизнис. Патем, и Марија има доста солидни вежби, плус помалце одат на нејзините вежби и има можност подобро да ти објасни.
Колеги , дали некој од вас ги споредил изданијата на книгата статистика од оваа година и од минатата? Дали значајно се разликуваат?
ПС Дали по предметот економија на претпријатие има дополнителни активности , како предавање лекции и проекти на крајот од семестарот?Доколку има дали вреди да се оди на предавањата.
da ne znae nekoj koga ke se polaga menagment na mal biznis,da ne spomnal suklev nesto slucajno?
-Какви списоци(не идам ни јас, али и да пушта нема везе)
-Ми кажаа дека скратила од 104-130та, али ова не сум 100посто сигурен:smir: