Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Луѓе да си знаете денес Љубиша сметководство дава оценки од 1 до 3 тие што се од презиме А до М а утре за останатите веројатно во истиот термин не сум сигурна само за терминот:pipi:

Ова се однесува на основи на сметководство за прва или...???

Ја по никој од тие немав прашања, економика од скриптата учев, направив семинарска и имам 10 :helou:

Скриптата е скратена верзија од книгата.. или?? И може да се најде во Мавровка така?

Vcera Ljubisa kaza deka ako ne dodjeme vo terminot, mozelo nekoj drug den kaj nego vo kancelarija, taka da nemajte gajle :smir:

Колеги Трговско право од скрипта може да се учи или од книга? Јас зедов тој делот за 1 кол од либро некако многу малку и лесно ми се виде, па затоа да не треба плус од книга нешто.

А каде се наоѓа канцеларијата на Љубиша да идам да земам денес оценка. Дајте координати :toe:

А каде се наоѓа канцеларијата на Љубиша да идам да земам денес оценка. Дајте координати :toe:
pomegju amfiteatar 1 i 2 imas vrata ke vlezes i ke odis levo ke se kacis po skalite i pak levo i ke trazis na vrata si pisuva koja mu e kancelarijata:pipi:se nadevam me sfati ili da ti pisam na kumanovski:pos2:

:pos2: Dobro e i vaka napisano pa aj ako ne da ostavam rabota i da trknam do na faks da soberam ocenka

Математика за економисти.....учебникот од драге јанев,АКО има некој студент прва година-учебниците ќе му ги дадам уште денес...на гости сум...у Ск:)

(исто и за учебниците од европски универзитет.)

Моментално:kafe:

Пијам....ако има некој студент,а му требаат овие учебници...сега бесплатно би му ги дал....ај да не ги запоставуем домаќинките....и домаќините...и.т.н.

Скриптата е скратена верзија од книгата.. или?? И може да се најде во Мавровка така?

Па така нешо иде ко скратена верзија, најбитните работи, учи ја од збор до збор и нема да те збуни асистентот со двосмислените прашања. Ја има во Мавровка.

RASPORED NA PREDAVANJA VO LETEN SEMESTAR 2009 / 2010

20758_1334460845448_1348861527_892515_2321119_n.jpg

ZA SITE GODINI PREDAVANJATA GI IMATE NA FACEBOOK NA LINKOT PODOLE

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom