Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не знае некој професорот Љубиша кога ке дава оценки сметководство , зашто не успеав од кај професорката Зорица да земам оцена?
Не би знаел да ти кажам кога би давал професорот оценки , но најверојатно ке биде објавено на огласна табла.и така во понеделник почнуваме на факултет , па ке видиш.Да не знае некој професорот Љубиша кога ке дава оценки сметководство , зашто не успеав од кај професорката Зорица да земам оцена?
Не би знаел да ти кажам кога би давал професорот оценки , но најверојатно ке биде објавено на огласна табла.и така во понеделник почнуваме на факултет , па ке видиш.
Инаку оценка можеш да земеш само од оној професор кој ти е напишан во пријавата!
Пријавата откако ке ја однесеш на студентски или на колоквиум директно , ја сортираат кај професор. Е сега во твојот случај , никаде не ти е пријавата , ни кај професорот ни кај професорката.Aко мислиш на тие пријавите што ги пополнувавме на трет колоквиум кога полагавме , мислам дека не напишав професор , празно го оставив , а иначе потпис имам од Љубиша.
Пријавата откако ке ја однесеш на студентски или на колоквиум директно , ја сортираат кај професор. Е сега во твојот случај , никаде не ти е пријавата , ни кај професорот ни кај професорката.
Најдобро е да одиш кај Љубиша и да си прашаш за ситуацијата.Тој најточно ке те упати.
@unikat - да , даваше професорката оценки сметководство вчера , најверојатно ке дава и понатаму оценки (имаше малку луге кои дојдоа да земат)и се надевам дека ке успееш да ја најдеш во канцеларија.
Ако не успееш да ја најдеш во приемно време , тогаш пробај да ја најдеш кога ке земаат оценки од испит
Abe kolegi vistina smetkovotsvo 1va godina davala otcenki zorica vcera? Ke moze da se zeme ponedelnik ili ke galami onaa ?
luga ima nekoj e biz vtora godina