Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ZNAE NEKOJ DALI IMA ISTAKNATO SPISOCI OSNOVI NA EKONOMIJA KOJ STO OCENA IMA, ILI TOA SE PRAVI NA LICE MESTO KAKO DRAGE SO PRAESE:toe:

znam deka treba da idesh utre u 12 u amfi 1 za da ti stai ocena u indeks, ako si pominala preku kolokviumi :)

ok za toa procitav i prethodno, prasanjeto mi bese dali ima spisoci istaknato kako sto imase smetkovod. so ocenki, a toa valjda znae nekoj sto bil do fax, ako bil nekoj voopsto:wink::wink::wink:

А да ве прашам поточно за економија оценките. Другарка денес ми кажа дека утре за оценки треба да одат само тие што положиле економија на колоквиум а тие на испит што положиле дека во петок на 29 ќе земаат оценка, така било напишано на списоците ??? Има ли некој да ја потврди оваа информација??? :toe:

А да ве прашам поточно за економија оценките. Другарка денес ми кажа дека утре за оценки треба да одат само тие што положиле економија на колоквиум а тие на испит што положиле дека во петок на 29 ќе земаат оценка, така било напишано на списоците ??? Има ли некој да ја потврди оваа информација??? :toe:

Да, така е .. имаш и поназад по страниве на форумот:smir:

Ima ocenka sega samo so se vrativ:)

Aj nekoj od postarite kolegi od finansiski menadzment neka mi kaze neso za predmetite od naredniov semestar: Monetarna ekonomija, Javni finansii i Pazari i institucii:pipi:
јавни финансии камен тешко да не се лажеме жиле е опасни играч:))) пазари лесно со читање може да се помине

Ке може и на мене прашањата сметководство?
dee.dee3@hotmail.com
Фалаа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom