Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Математика нема некој втор термин ? Нели нешто спомна Таки, ќе можело да се бира кога ке се полага.. ?

хахах ко исклучени од светов сме :) ја во петок ќе идам на факултет да видам шо се дешава, стварно нишо не знам а и не не информираат баш теткине од студентски прашања...

Колеги, можно е да се помине испит Меѓународна економија со учење од скрипта?

Математика нема некој втор термин ? Нели нешто спомна Таки, ќе можело да се бира кога ке се полага.. ?
Нема втори термини, доколку имаше веќе ќе бевме започнати со испити и ќе имаше и дати за вторите термини :)

Kolegi ,se spremavte li matematika za ispit ? :jaj: :D:D:D :toe:. Aj nekoj ako znae nakratko neka gi objasni 3-te metodi za resavanje na matrici: gausovata, numericka i gaus-jordanovata.

ЗНАЕ ЛИ НЕКОЈ МАРКЕТИНГ КОГА ЌЕ ДАВА ОЦЕНИ ????????

Колеги, можно е да се помине испит Меѓународна економија со учење од скрипта?

Може валја 6-че да се закачи така :)

Kolegi ,se spremavte li matematika za ispit ? :jaj: :D:D:D :toe:. Aj nekoj ako znae nakratko neka gi objasni 3-te metodi za resavanje na matrici: gausovata, numericka i gaus-jordanovata.

Тешко тоа колешке, нема кратко објаснување за тоа :)

ЗНАЕ ЛИ НЕКОЈ МАРКЕТИНГ КОГА ЌЕ ДАВА ОЦЕНИ ????????

Не.

А сметководство на трошоци(управувачко сметководство) испитот се полага на раскажување 3 лекции и 3 задачи ????? КАКООООО?!!? Ако има некој од постариве колеги да подели некое искуство сигурно има и други што ги интересира...:jaj:

Напишано од girl.mkd

Ako nema kratko togas neka e so dolgo objasnuvanje.. hehehe Aj nekoj ako znae neka objasni so primer pls :jaj: :)

Напишано од girl.mkd

Ako nema kratko togas neka e so dolgo objasnuvanje.. hehehe Aj nekoj ako znae neka objasni so primer pls :jaj: :)

само кај sWen на приватни часови :) вака и ја не би се нафатила :vozbud:

па не се објаснува тоа со пишување немозам ни да замислам како би изгледало тоа на форумов :pos2:

Ќе сака ли некој да ми каже во колку саат се полага математика во понеделник ? Јас не сум во Ск и ќе доаѓам специјално за полагањето, па да не идам ден два порано ве молам некој да ме извести.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom