Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Според ова нема да има амортизација сметководство м?
Мацо да си жива, ако положам свеќа ќе ти палам вцрква :turn:
Хаха, само една свеќа? :icon_bigg
Инаку, ја имам и поени за враќање, се надевам дека ќе бидам над минимумот сега:pls:

Маца фала ти многу.... јас ќе ти палам 3 свеќи секој ден :smir:

Утре се носат пријавите за испит на 3 коловкиум сметководство ?? или нешто сум пропуштил :toe:

Утре се носат пријавите за испит на 3 коловкиум сметководство ?? или нешто сум пропуштил :toe:
Да, пријавата треба да понесеш со себе доколку полагаш трет колоквиум. А ако си на испит, требаше да го пријавиш во студентски прашања до денес:)

Да полагам утре трет колоквиум - него кажете кој е професор по сметководство пошто абер неам а треба да го пишам во пријавата :nesum:

Луѓе а ќе може да се дадат утре или у пон. пријавите за испит?

Мислам дека може во понеделник, и јас немам заверено, а прееска ми кажаа дека било продолжено, па сеа колку е точно :toe: ќе си проверивме во понеделник :vozbud:

dali mozhe nekoj od postarite kolegi da kazhe od kade mozhe da se najdat prasanjata sto gi imalo prethodno na ekonomski.wordpress.com ..........?

Да полагам утре трет колоквиум - него кажете кој е професор по сметководство пошто абер неам а треба да го пишам во пријавата :nesum:

Д-р Љубиша Јаневски и Д-р Зорица Божиновска Лазаревска.

Зорица Божиновска Лазаревска или Љубиша Јаневски..

Д-р Љубиша Јаневски и Д-р Зорица Божиновска Лазаревска.

хахаха ме предухитри :D

д-р Зорица Божиновска - Лазаревска

д-р Љубиша Јаневски

Mislam deka bese ovoj ljubisha(nema valjda vishe)....

Зорица Божиновска Лазаревска или Љубиша Јаневски..

хахаха ме предухитри :D

Isto i vie mene

Спора си. Него те видов денес или вчера на факс. :zlo:
А не се фалиш дека мене ме виде, а?
Ако, ако, ќе видиш ти, наредн пат нема здраво да ти кажам:ogledalce: :pos2:

А не се фалиш дека мене ме виде, а?
Ако, ако, ќе вииш ти, наредн пат нема здраво да ти кажам:ogledalce: :pos2:

Ја прв ти реков.

Иначе на Клинка и кажувам за да видам дали она ме виде мене, пошто ми изглеаше као да "поделивме" таков момент. :devil3:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom