Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сигурно има заменето теми? Јас мислам нема заменето ништо и материјалот е од таму кај што застана до 225 страна :)

Јас разбрав дека плус уште 6-та тема треба, а петта за трет колоквиум... можно е и да сум грешка, затоа сакав да проверам...

Муабетот бил дека ако стигне со предавање до 5-та глава... ке ја скокне и ке оди на 6-та а 5-та да ни остане за 3 колоквиум. Ама не стигнала, така да сега ни се за учење 2,3 и 4-та глава.

колеги колку се плаќа за испишување нешто околу 1200 ли беше......имате ли некоја информација пошто утре ке одам да се испишувам :salut: .... освен молба што друго треба да се поднесе.... благодарам однапред

колеги ако ме нема на еден список менаџмент дали да одам на предавање или џабе ми е, дали поените од редовност ми се изгубени ?? фала

Да не истакнала случајно Меѓународна Економија во колку саат се полага?

колеги ако ме нема на еден список менаџмент дали да одам на предавање или џабе ми е, дали поените од редовност ми се изгубени ?? фала
Да одиш, професорот избира само еден список и од тој список ги дава поените за редовност и потписите :smir:

A me zanima dali ekonomija delovite: Agregatnata ponuda vo klasicniot model i agregatnata pobaruvacka vo Kejnzoviot model treba da se ucat ili poso se so crveno ne treba?

колеги колку се плаќа за испишување нешто околу 1200 ли беше......имате ли некоја информација пошто утре ке одам да се испишувам :salut: .... освен молба што друго треба да се поднесе.... благодарам однапред

Не сме дошле до ова уште :(:ija:

потписи се даваат од присутност или ? што е со предметите кои не евидентираат присутност?

Муабетот бил дека ако стигне со предавање до 5-та глава... ке ја скокне и ке оди на 6-та а 5-та да ни остане за 3 колоквиум. Ама не стигнала, така да сега ни се за учење 2,3 и 4-та глава.

Аха, ок тогаш, фала многу :) Инаку полагаме од 2 ...

А ТНК се за втор колоквиум?
Минатата година тие ги остави за трет :raz:

А ТНК се за втор колоквиум?
Минатата година тие ги остави за трет :raz:

Слушав и ја нешо муабети за ТНК... али врска неам за што беа, ке те излажам. Али мање више 5 стр во 130... кој к*р. :toe:

Слушав и ја нешо муабети за ТНК... али врска неам за што беа, ке те излажам. Али мање више 5 стр во 130... кој к*р. :toe:
Аааа... ти не си го читал материјалот. За ТНК има повеќе од 20 страни :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom