Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kolegi aj eden sovet od vas da pobaram :) mi ostanaa 3 ispiti za vo avgust megu niv e i marketing... pa sto mislite dali e podobro da go spremam ili da go ostavam za na kolokviumi od septemvri??? i use nesto ako ima nekoj nekoi prasanja po marketing so se pagaat na ispitite i od ekonomski wordpress sto bese stranata neka bide kolegijalen i neka gi spodeli :):kajg:
Pozdrav[/QU

јас имам материјали инаку пиши ми на mail

Kolegi aj eden sovet od vas da pobaram :) mi ostanaa 3 ispiti za vo avgust megu niv e i marketing... pa sto mislite dali e podobro da go spremam ili da go ostavam za na kolokviumi od septemvri??? i use nesto ako ima nekoj nekoi prasanja po marketing so se pagaat na ispitite i od ekonomski wordpress sto bese stranata neka bide kolegijalen i neka gi spodeli :):kajg:
Pozdrav[/QU

јас имам материјали инаку пиши ми на mail
spored mene da go ostais marketing za na kolokvium ako ti dozvoli,a da gi polagas drugite dva,zasto na marketing treba da mu posvetis poise vnimanie za razlika od koi bilo drug ispit

некој случајно да знае статистика ,математика и еколошки коа се закажани? :nesum:

Знае ли некој на економски на кој смер може во државна квота да ме примат со 95.01 бод. Имам ли некои шанси на пример за финансиски менаџмент?

Фала однапред.

На е - бизнис и финансиски менаџмент би бил некаде на граница дали ќе те примат, иако мислам би влегол меѓу последните. На другите смерови не би имал проблем.

Знае ли некој на економски на кој смер може во државна квота да ме примат со 95.01 бод. Имам ли некои шанси на пример за финансиски менаџмент?

Фала однапред.

Друже се зависи од конкуренцијата, односно успехот на другите пријавени. А од искуство знам дека е проклето тешко на финансиски да те примат со само финансирање а камо ли у државна.
Далеку поголеми шанси имаш да влезеш државна у било кој друг смер.

Ако може некој да ми каже минатата година на УКИМ, смер Економија со по колку бодови се запишуваа?

Moze edno prasanje za site kolegi!? Se sirat opasni glasini deka Bobek ke si ide od fakultetot. Imal ponudi da predava na nekoj privaten a se suska deka toa e FON. Pa ako ima nekoj upaten neka spodeli nesto. Jas mislam deka e smesno i deka e pusta zelba na studentite. :vozbud:

Moze edno prasanje za site kolegi!? Se sirat opasni glasini deka Bobek ke si ide od fakultetot. Imal ponudi da predava na nekoj privaten a se suska deka toa e FON. Pa ako ima nekoj upaten neka spodeli nesto. Jas mislam deka e smesno i deka e pusta zelba na studentite. :vozbud:

Ух, ту гуд то бе тру!
А ако тоа стварно се деси, ќе им делуе контрапродуктивно на газдете од ФОН ќе им ги испобрка студентите :)

Пред еден месец една колешка го праша од кога ќе може консултации за наредниов испитен рок кај Бобек Шуклев... и тој рече дека од 15 август е на факултетот :raz: Значи и да предава на ФОН тој пак ќе си предава на нашиот сакан факултет :)

Пред еден месец една колешка го праша од кога ќе може консултации за наредниов испитен рок кај Бобек Шуклев... и тој рече дека од 15 август е на факултетот :raz: Значи и да предава на ФОН тој пак ќе си предава на нашиот сакан факултет :)

Jas slusnav od komsija deka Snezana ke idela na Fon:helou:

Таа варијанта не може, зашто според новиот закон веќе никој не смее да предава истовремено и на приватен и на државен.

Ма нека си одат и Бобек и Снеки

goodbye1.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom