Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А дали некој тука знае коа почнува испитната сесија, во септември ко и секоаш, или смениле нешто ко што слушам?!!!
Пошто ми останале уште 4 испити, па да знам као да ги планирам??:(

п.с Економија на Работна Сила, било какви информации се добредојдени, ништо нема да враќам назад...лол
Испитната сесија е префрлена во август, затоа што ќе почнуваме со предавања од 15 септември. Не знам за поточни дати кога ќе биде.

Леле... колку страшно звучи кога ќе напишете ИСПИТНА СЕСИЈА ПОЧНУВА ОД АВГУСТ!!! :pos:
Да... почнува од август, ама од 20 август, десет дена порано од тоа што беше досега, па не е толку страшно :raz:

kolegi da ne znae nekoj vo kolku se polaga fin.pazari i investicii zakazan za 29.06 pozz

А дали некој тука знае коа почнува испитната сесија, во септември ко и секоаш, или смениле нешто ко што слушам?!!!

п.с Економија на Работна Сила, било какви информации се добредојдени, ништо нема да враќам назад...лол

razbrav deka od 01.07 ke bide prijavuvanje na ispiti

Deneska slucajno da ne imalo ocenki ekoloksi menadzment?

колеги математика на дополнителнава двете треба да ти се решени за да те пушти?:toe:

колеги математика на дополнителнава двете треба да ти се решени за да те пушти?:toe:
Па ти пробај реши ги двете... ама мислам дека може да те пушти и со една точна :)

aha da pusta i so 1 ama ako si padnal za malce bodovi

Има ли некој што оди на Е-бизнис или маркетинг да ми каже подетални информации за тоа? Однапред благодарам.

Има ли некој што оди на Е-бизнис или маркетинг да ми каже подетални информации за тоа? Однапред благодарам.

За тебе - нема :devil1:

Ќе ти кажам се што те интересира во живо :)

21.08.2009 do 14.09.2009 prijavuvanje od 01.07.2009-10.07.2009

LELLELE .pomos kolegi!!!!!! ja utnav cela sesija mi ostanaa 3 ispiti i toa ekonomika,matematika,i najverovatno statistika....Dali ima mesto za panika ili moze da se sredi i da se polozi u avgust.??VE molam zqa soveti ,podrska,slicni slucaevi vo minatoto????

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom