Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Претпоставувам зашто си многу редовна:pos: Само еднаш пушти до сега, на вториот час мислам беше. Сепак мислам дека и на деловна етика знаела да пушти од време на време список, така да барај си некој да те запишува.:)

значи ме нема на тој список , топ :). па не можам да седам бе,премногу досадно ми е кај таа , напнува :uvo:

Дали некој знае, дали англиски може да се служиме со стар учебник од лани?

ко да рече овој петок сеа,од 8 , ама не сум сигурна , т.е. може и нема врска :)

Ja ko da go razbrav deka vo petok ke bil on tuka ama imale nastavnicki sovet i sostanok vo rektorat!Mislam deka ne zakaza nisto tuku narednata nedela ke se dogovarame!:)

Има некој англиски 2? Бил на предавање? Да ми каже шо како идат предавањата, кога се, кога ќе се полага, како ќе се полага итн. :smir:

Има некој англиски 2? Бил на предавање? Да ми каже шо како идат предавањата, кога се, кога ќе се полага, како ќе се полага итн. :smir:
Утре има предавање од 8:30, ама тоа само за утре иначе стандард е од 8 и во среда од 15 часот, ќе се полага на два колоквиума и првиот ќе биде на 8 април.

Утре има предавање од 8:30, ама тоа само за утре иначе стандард е од 8 и во среда од 15 часот, ќе се полага на два колоквиума и првиот ќе биде на 8 април.

А знаеш до каде е материјалот за прв колок и како ќе се полага?

А знаеш до каде е материјалот за прв колок и како ќе се полага?

Рече до каде сме стасале со предавањата до таму ќе биде материјалот, писмено се полага а дали ќе биде оптички не сум сигурна. Рече дека ќе биде нешто у стилот како шо се вежбите после текстовите.

Рече до каде сме стасале со предавањата до таму ќе биде материјалот, писмено се полага а дали ќе биде оптички не сум сигурна. Рече дека ќе биде нешто у стилот како шо се вежбите после текстовите.

a tie sto se kvadrat dali im dozvoluva da polagaat kolokvium?
dali pusta spisok za zapisuvanje na kolokvium ,
i do koa e kraen rok za zapishuvanje ?

a tie sto se kvadrat dali im dozvoluva da polagaat kolokvium?
dali pusta spisok za zapisuvanje na kolokvium ,
i do koa e kraen rok za zapishuvanje ?
Утре ќе има список за тие шо се квадрат, а за рок незнам дали е само тогаш или не...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom