mene ne mi e jasno nesto :S sega imam od prva ostanato i sega da prijavam toa i od vtora toa sto imam fateno na kolokvium, a zaverkata na semestar duri otkako ke rascistam so prva posle sesijata treba ???ne mi e jasno zs sekoj razlicno kazuva :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mene ne mi e jasno nesto :S sega imam od prva ostanato i sega da prijavam toa i od vtora toa sto imam fateno na kolokvium, a zaverkata na semestar duri otkako ke rascistam so prva posle sesijata treba ???ne mi e jasno zs sekoj razlicno kazuva :S
mislam deka ke bide posle 08.02.2009 ali se uste nema rapored. Taka da do 15.01.2009 ke ima raspored i ke znaes najtocno :helou:ooo fala na odgovorota me interesira uste nesto
statistika ispitot znaes li odprilika koga e ?
![]()
ova na kapitalista se odnesuva![]()
Imate fizicko uste od oktomvri a ke imate i od 16.02.2009ИМАМЕ ФИЗИЧКО? ЊТФ?
KOlega pisi im pobaruvanje na onie od blokotaj ako nekoj gi ima prasanjata po megunarodna za 3 kol neka gi stai tuka ili na blog pobrzo zasto ova od kniga ne se uci :nenene::nesum::nenene::nesum::nenene::nesum:
Цц..мизерии..Никаде не ни пишува каде имаме физичко, барем јас колку што можев да видам на огласните табли...
Фала што ми одговори.![]()
na 9 ti vo petok mislam deka od 13hДали некој знае кога е колоквиумот по Меѓународна?
Ми пишаа од блогот дека денес ќе ги постават.na 9 ti vo petok mislam deka od 13h
a prasanjata ke gi dade li nekoj ili ne ???:S![]()